Witam wieczorowa pora
Przesiedzialam dzis za kierownica pol dnia. I tak siedzac bez ruchy czulam dzidzie.
Nareszcie bez zadnego macania czulam jak mi sie przekreca wszystko w srodku. Ale wiem ,ze to dzidzia . To to charakterystyczne uczucie
. Zapisuje wiec dzisiejsza date jako wyczuwalne ruchy.
Lilijka jesli chodzi o golenie a nie masz z tym praktyki i boisz sie ze bedzie swedzialo lub denerwowalo to(albo jak mowi eliza - maszynka) albo zwykla meska golarka i stopniowo. Ja kiedys mialam tylko boki wygolone pod bikini i tez przystrzyzona grzywke. Potem byl maly trojkacik, potem paseczek i tak poszlo. Teraz nie znajdziesz na mnie ani jednego wloska
. Gole pachy, lydki, uda, cale wloski lonowe i nawet rece do lokcia. Mam jakiegos swira na tym punkcie ale dla mnie teraz to jak mycie zebow. Na rekach gole moze raz w miesiacu bo wolno odrastaja. Uda tez nie szybko. Natomiast pachy, lono i lydki gole bardzo regularni i do zera
. No i teraz musze czesciej przez ten testosteron
.
Co do swedzenia. Musisz dobrze namydlic zeby zmiekczyc skore. I najpierw z wlosem , potem lekko na skos i na koncu pod wlos. Nabierzesz paktyki
Poczatkowo moze swedzec ale jak bedziesz robila to stopniowo to nie powinno
.
A mi brzuch w goleniu nie przeszkadza. Nie musze widziec
. Robie to na czuja
. Jedna reka przesuwam po skorze a druga gole i znow sprawdzam. Jak wyczowam pod palcami jakies wloski znow gole.