Asiaczek88
Zaciekawiona BB
ujj biedulka z tymi plecami :-(Witam Was dziewczynki u mnie wreszce wyszło troche słonka, ale niestety musze siedziec w domu i uczyc sie na jutrzejsze zlaiczenie z pediatrii :/ Wzoraj bylam u gina, zbadał tetno dzidziom jest wszystko ok. Tylko od wczoraj strasznie bolą mnie plecy cala prawa strona on góry do dołu, ból jest nie do zniesienia, w zwiazku z czym mam zakaz chodzenia w butach na obcasie (a na plaskim to mam tylko japonki) , wiec bede musiala sobie jakies zakupic, mam skolioze wiec moze dlatego plecy bola mnie tylko po jedenj stronie. Przez ostatnie 2 dni pochodzilam troche w tych obcasach bo wczesnije siedzialam w domu i sie uczylam. No i ruszyła maszyna... przez osatni miesiac przytylam 2,5 kg, czyli wrocilam do swojej wagi 49,5 kg. No i dowiedzialam sie ze wysokosc macicy mam na 19 tydzien, bo bliznaiki ponoc sa tak mniej wiecej 4 tyg do przodu. USG dopiero na 22 lipiec juz sie nie moge doczekac, no i przed wizyta test obciazenia glukoza mam nadzieje ze nie zbełtam sie - warto sobie wcisnac do tej glukozy pare kropel cytryny to lepiej wchodzi
ja wizytę połówkową mam też na 22 lipca, a 20 lipca mam zrobić badania, w tym obciążenie glukozą, z tym, że mam sobie ją sama zakupić, wypić w domu i za godzinę przyjść do położnej i sama mi powiedziała, że dobre pół cytryny do tego wycisnąć, żeby przeżyć i nie zwrócić :-)