reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Hej hej. Ja dzisiaj o_O🤮🤢 z rana.oprocz takiej żółci poszła krew, chyba z gardła. Czuję się średnio. Na dodatek po całym tygodniu "bycia samotna mama" czuj3 się wypompowana. Niestety mąż po operacji nie może nic podnieść prawie a dziecka tym bardziej. Cieszę się, że weekend przynajmniej po 6 nie trzeba wychodzić z domu ;) miłego dnia

reklama
Rodziłam dzieci w : 36tc, 37tc, 40tc, więc tendencje mam raczej ku późniejszym 😅 ale też i coraz szybszym😬 ostatni o 3 w nocy karetka do szpitala i urodziłam jeszcze bez podpisania papierów do przyjęcia 😬
A u Ciebie jak to wyglądało z terminami porodów? 😉
Pierwsza córka się urodziła w 39 tygodniu, spontan. Syn na wywolaniu 42 tydzień albo 41 a najmłodsza wywołanie nie pomogło, miałam mieć w poniedziałek już pęcherz przebijany, a jakoś po północy w niedzielę w szpitalu mi.wody odeszły i się zaczęło samo. U mnie szybki poród to marzenie.

Pierwsza córka się urodziła w 39 tygodniu, spontan. Syn na wywolaniu 42 tydzień albo 41 a najmłodsza wywołanie nie pomogło, miałam mieć w poniedziałek już pęcherz przebijany, a jakoś po północy w niedzielę w szpitalu mi.wody odeszły i się zaczęło samo. U mnie szybki poród to marzenie.
Oj, zbyt szybkie też nie tak dobre😅
Zdrowia dużo!!

Dziewczyny teraz to robi w sumie różnice czy się jest w 4.5.6 czy 10 tygodniu, ale już w grudniu dzieci będą różnie wych9dzic, jeden w 37 tyg drugi w 42 więc może pasiatyogon Twoja dzidzia będzie starsza od mojej :D
A za 3 lata to już w ogóle nie będzie różnicy, będziemy pisać o przedszkolu chyba juz😅
W niedzielę zostanę chrzestną dziewczynki urodzonej w styczniu. Przez kilka lat będzie różnica i to spora. Moja córka we wrześniu skończy 6 lat, a moja siostra z lutego i dalej jest różnica w zwrocie chociaż nie dziecko jest z tych większych 😉

Czy pogorszone samopoczucie, brak apetytu, zawroty głowy itd, trochę mdłości mogą zacząć się już krótko po terminie okresu?🤔 w poprzednich ciążach z tego co pamiętam to jakoś dopiero na początku 6 tygodnia przyszło...

reklama
Czy pogorszone samopoczucie, brak apetytu, zawroty głowy itd, trochę mdłości mogą zacząć się już krótko po terminie okresu?🤔 w poprzednich ciążach z tego co pamiętam to jakoś dopiero na początku 6 tygodnia przyszło...
Myślę, że tak bo beta rośnie i progesteron. Aczkolwiek ja mdłości też miałam e okolicach owulacji. A teraz takie ciążowe plus wymioty w 6 tygodniu.

Do góry