reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

Hej hej. Ja dzisiaj o_O🤮🤢 z rana.oprocz takiej żółci poszła krew, chyba z gardła. Czuję się średnio. Na dodatek po całym tygodniu "bycia samotna mama" czuj3 się wypompowana. Niestety mąż po operacji nie może nic podnieść prawie a dziecka tym bardziej. Cieszę się, że weekend przynajmniej po 6 nie trzeba wychodzić z domu ;) miłego dnia

reklama
Rodziłam dzieci w : 36tc, 37tc, 40tc, więc tendencje mam raczej ku późniejszym 😅 ale też i coraz szybszym😬 ostatni o 3 w nocy karetka do szpitala i urodziłam jeszcze bez podpisania papierów do przyjęcia 😬
A u Ciebie jak to wyglądało z terminami porodów? 😉
Pierwsza córka się urodziła w 39 tygodniu, spontan. Syn na wywolaniu 42 tydzień albo 41 a najmłodsza wywołanie nie pomogło, miałam mieć w poniedziałek już pęcherz przebijany, a jakoś po północy w niedzielę w szpitalu mi.wody odeszły i się zaczęło samo. U mnie szybki poród to marzenie.

Pierwsza córka się urodziła w 39 tygodniu, spontan. Syn na wywolaniu 42 tydzień albo 41 a najmłodsza wywołanie nie pomogło, miałam mieć w poniedziałek już pęcherz przebijany, a jakoś po północy w niedzielę w szpitalu mi.wody odeszły i się zaczęło samo. U mnie szybki poród to marzenie.
Oj, zbyt szybkie też nie tak dobre😅
Zdrowia dużo!!

Dziewczyny teraz to robi w sumie różnice czy się jest w 4.5.6 czy 10 tygodniu, ale już w grudniu dzieci będą różnie wych9dzic, jeden w 37 tyg drugi w 42 więc może pasiatyogon Twoja dzidzia będzie starsza od mojej :D
A za 3 lata to już w ogóle nie będzie różnicy, będziemy pisać o przedszkolu chyba juz😅
W niedzielę zostanę chrzestną dziewczynki urodzonej w styczniu. Przez kilka lat będzie różnica i to spora. Moja córka we wrześniu skończy 6 lat, a moja siostra z lutego i dalej jest różnica w zwrocie chociaż nie dziecko jest z tych większych 😉

Czy pogorszone samopoczucie, brak apetytu, zawroty głowy itd, trochę mdłości mogą zacząć się już krótko po terminie okresu?🤔 w poprzednich ciążach z tego co pamiętam to jakoś dopiero na początku 6 tygodnia przyszło...

reklama
Czy pogorszone samopoczucie, brak apetytu, zawroty głowy itd, trochę mdłości mogą zacząć się już krótko po terminie okresu?🤔 w poprzednich ciążach z tego co pamiętam to jakoś dopiero na początku 6 tygodnia przyszło...
Myślę, że tak bo beta rośnie i progesteron. Aczkolwiek ja mdłości też miałam e okolicach owulacji. A teraz takie ciążowe plus wymioty w 6 tygodniu.

Do góry