reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

U ciebie już zdecydowanie wyższa beta niż u mnie, bo u mnie dopiero 300 😉 Chyba będę tutaj jedną z ostatnich jeśli chodzi o termin 😉
Nie bądź taka tego pewna, jutro u mnie będę dopiero 5+0. W piątek zrobiłam test i byłam dzień przed @ ☺️ te wyniki dają mi nadziej na to, że tym razem może się to udać, a cała noc mi się śniło że beta nie przyrasta 😬

Ostatnia edycja:
reklama
Nie bądź taka tego pewna, jutro u mnie będę dopiero 5+0. W piątek zrobiłam test i byłam dzień przed @ ☺️ te wyniki dają mi nadziej na to, że tym razem może się to udać, a cała nic mi się śniło że beta nie przyrasta 😬
To ja jestem 4+3 :) test robiłam w sobotę. Wizytę u ginekologa mam w 6+1, bety nie robiłam. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Kochana, ogromne gratulacje!!! 🤩🤩🤩🤩 ❤️Zobaczyłam Twoje kichanie na kreskach i mówię, ale zaraz, musiałam coś bardzo mocno przegapić 😂 Bardzo, bardzo się cieszę i mooooocno trzymam kciuki 🍀✊🏻🍀✊🏻🍀✊🏻🍀 Rośnijcie zdrowo 😘😘😘
Dziękuję Kochana 🥹❤️
Rok na kreskach zobowiązuje do podzielenia się ciążowymi zarazkami z współwalczącymi ❤️

Dziewczyny teraz to robi w sumie różnice czy się jest w 4.5.6 czy 10 tygodniu, ale już w grudniu dzieci będą różnie wych9dzic, jeden w 37 tyg drugi w 42 więc może pasiatyogon Twoja dzidzia będzie starsza od mojej :D
A za 3 lata to już w ogóle nie będzie różnicy, będziemy pisać o przedszkolu chyba juz😅

reklama
Dziewczyny teraz to robi w sumie różnice czy się jest w 4.5.6 czy 10 tygodniu, ale już w grudniu dzieci będą różnie wych9dzic, jeden w 37 tyg drugi w 42 więc może pasiatyogon Twoja dzidzia będzie starsza od mojej :D
A za 3 lata to już w ogóle nie będzie różnicy, będziemy pisać o przedszkolu chyba juz😅
Rodziłam dzieci w : 36tc, 37tc, 40tc, więc tendencje mam raczej ku późniejszym 😅 ale też i coraz szybszym😬 ostatni o 3 w nocy karetka do szpitala i urodziłam jeszcze bez podpisania papierów do przyjęcia 😬
A u Ciebie jak to wyglądało z terminami porodów? 😉

Do góry