Kosinka94
Moderator
Jaki słodkiU mnie to samo. A dziś dopiero 7+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki słodkiU mnie to samo. A dziś dopiero 7+2
Haha, a wiesz, że ja też om 12.03 i pierwszy test robiłam 10.04 z tym, że u mnie kreska była mocna, ale ja miałam baaaardzo szybko zagnieżdżenie.Cześć, czytam te forum od tygodnia i nie mogłam się przełamać z napisaniem. Dzisiaj już nie mogę wytrzymać ze stresu a widzę, że jesteście mega wspierające.
Pierwszy dzień OM 12.03.2024, testy pozytywne od 10.04. Pierwsza wizyta u ginekologa 22.04. Niestety na tej wizycie nic nie było widać. Podejrzenie CP choć jajniki wyszły prawidłowej wielkości. Macica wym. 5,5 mm a endometrium gr. 2 cm. Pani doktor kazała zbadać przyrost bety:
23.04 -1927
25.04 - 3599.
Sprawdzałam w kalkulatorze to przyrost prawidłowy.
Z objawów to zmęczenie, ból piersi i czasami ból brzucha, ale całego. Bardzo rzadko kiedy pobolewa po jednej stronie.
Dzisiaj mam kolejną wizytę i bardzo się stresuję. Starałam cały tydzień o tym nie myśleć czy jest bobas czy nie ma. Może moja ciąża jest wcześniejsza? Ostanie cykle wahały się miedzy 25-28 dni. A może sprzęt lekarza jest słabszy?
Czy znacie podobne przypadki? Jak się one skończyły?
Ojej faktycznie widaćU mnie to samo. A dziś dopiero 7+2
U mnie to samo, w jeansach muszę guzik rozpinacu mnie 3 ciąża więc pewnie teraz brzuszki szybko nam wyskoczaPowiem Wam, że u mnie dopiero 5+5, a normalnie czuję ciasno w spodniach... I to raczej nie z obżarstwa, bo ciągle mnie mdli i ciężko coś zjeść może to kwestia, że to 4 ciąża, a może po prostu jelita zwolniły pracę i jakaś taka zapchana jestem czy co
A acard bierzesz?Wieczorem, takie ma zlecenie. Ale na chwilę obecną rano nie wchodzi w grę, bo ja dzień na dzień wstaje o 5, a gdybym chciała robić zastrzyk musiałaby jeszcze pół godziny wcześnie.
Ja jeśli wszystko będzie dobrze poinformuje rodzinę w przyszły poniedziałek po wizycie. Będę wtedy w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży. W tym roku jeśli chodzi o rodzinę z mojej strony to już będzie trzeci bobas. W lutym urodziła szwagierka synka, w czerwcu siostra urodzi córeczkę, której mam byc chrzestna. Mój bobas się załapie jeszcze na ten sam rocznikDzień dobry w sloneczna niedzielę
Mnie wczoraj przez caly dzien z nienacka mdlosci meczyly .
Kiedy zamierzacie powiedziec rodzinie o ciąży?
To chyba mamy nagromadzenie wizyt w przyszłym tygodniu jeśli dobrze kojarzęJa jeśli wszystko będzie dobrze poinformuje rodzinę w przyszły poniedziałek po wizycie. Będę wtedy w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży. W tym roku jeśli chodzi o rodzinę z mojej strony to już będzie trzeci bobas. W lutym urodziła szwagierka synka, w czerwcu siostra urodzi córeczkę, której mam byc chrzestna. Mój bobas się załapie jeszcze na ten sam rocznik
Ja już przed ciążą miałam brzuszek jak w 7 miesiącu, także no.U mnie to samo, w jeansach muszę guzik rozpinacu mnie 3 ciąża więc pewnie teraz brzuszki szybko nam wyskocza
Na chwilę obecną nieA acard bierzesz?
Ja w ostatniej ciazy tez brałam wieczorem i nierobily mi sie siniaki dlatego ze zrobilam zastrzyk czekalam chwile i szłam spac
Haha u nas w rodzinie podobne. Pierwsza dzidzia ze stycznia (chrześnica), w sierpniu ma przyjść na świat drugie dziecko i jak dobrze pójdzie to i ja w grudniu powitam swojeJa jeśli wszystko będzie dobrze poinformuje rodzinę w przyszły poniedziałek po wizycie. Będę wtedy w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży. W tym roku jeśli chodzi o rodzinę z mojej strony to już będzie trzeci bobas. W lutym urodziła szwagierka synka, w czerwcu siostra urodzi córeczkę, której mam byc chrzestna. Mój bobas się załapie jeszcze na ten sam rocznik