Kosinka94
Moderator
Dlaczego? 20mm według moje wiedzy ma wczesnym etapie ciąży jest ok.To aż niemożliwe żeby endometrium tylko 2 cm miało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego? 20mm według moje wiedzy ma wczesnym etapie ciąży jest ok.To aż niemożliwe żeby endometrium tylko 2 cm miało
Aaaa przeczytałam z rozpędu, że 2 mm w takim razie ok jestDlaczego? 20mm według moje wiedzy ma wczesnym etapie ciąży jest ok.
Wow to super, że mama się ucieszyła. Ja nie wiem kiedy mojej rodzinie powiem...Hej!
Ja dzisiaj rzyganko z rana mdłości niestety coraz większe, obawiam się że do 11 tygodnia będę bardzo zdychać xd
Normalnie żołądek mam w gardle mam też tak jak w poprzedniej ciąży bol nóg i od wszystkiego zdjęcia, ale od wszystkiego xd, żołądek.tez mnie często bardzo boli i podbrzusze.
Powiedziałam mamie o ciąży. I chyba się ucieszyła
Rano byłam.na pobraniu krwi, baba w labie sapala, że będzie problem z grupą krwi, ale co miałam skierowanie to co mam.placic czy darować.
Za tydzień we wtorek mam nadzieję, że zobaczę urośniętego, żywego okruszka ale się już boję...
Miłego dnia:*
Ja odrazu po zastrzyku wracam do spania, uważam tylko żeby nie na tym boku co był zastrzyk i szczęśliwie siniaków brak.A ile jesteś w tej samej pozycji po zastrzyku. W sobotę miałam spartańskie warunki jeśli chodzi o robię zastrzyku. Zrobiłam go na siedząco i doczekałam tylko jakieś 5-10 min i ruszyłam do ludzi. W miejscu wkłucia zrobiło się dziwne wybrzuszenie i siniak, ma szczęście zostało tylko to drugie. Wczoraj za to bez siniaka. Spędziłam jakieś pół godziny w pozycji półleżącej z odsłoniętym brzuchem.
Może masz po zakrzywiony? Ja podobno mam i może wtedy pobolewać, ważne żeby nie było jakiś długich przerw w jedzeniu wtedyCześć dziewczynki. U mnie bez młodości na szczęście ale coś woreczek mnie pobolewa i się denerwuje. W tamtym roku mnie tak pobolewał ale jak byłam na usg nie było kamieni. I już się nakręcam co to bedzieW pracy ledwo daje rade..trzeba czasem podnieść dziecko itd. A nikt nie wie jeszcze(jak będzie serduszko 11 maja mam zamiar powiedziec) więc wszystko robię tak jak robiłam. Przychodzę do domu zmęczona i wkurzonanawet badań nie mam kiedy zrobic ranona szczęście w środę jedziemy na Majowke to może trochę odsapne..
O kurcze może faktycznie, bo boli mnie najbardziej po jakoś dietach i właśnie jak mam dłuższe przerwy w jedzieniuMoże masz po zakrzywiony? Ja podobno mam i może wtedy pobolewać, ważne żeby nie było jakiś długich przerw w jedzeniu wtedy
Podobno sporo osób ma zakrzywiony i to nie jest nic groźnego lekarz, który mi robił usg mówił tylko o tych przerwach w jedzeniu i żeby mieć zawsze pod ręką coś do przegryzienia albo nawet tictacaO kurcze może faktycznie, bo boli mnie najbardziej po jakoś dietach i właśnie jak mam dłuższe przerwy w jedzieniu