reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Hej, nie mam dobrych wieści po wczorajszej wizycie. Prawdopodobnie mam dużego krwiaka w macicy. Dodatkowo jest coś na kształt pęcherzyka ale na ten czas jest za mały - 4 mm. Więc nie wiadomo co to może być. Dodtego mam konflikt serologiczny. Jak pojawi się krwawienie czeka mnie od razu szpital. Strasznie się boję. Następna wizyta 8 maja.

reklama
Hej, nie mam dobrych wieści po wczorajszej wizycie. Prawdopodobnie mam dużego krwiaka w macicy. Dodatkowo jest coś na kształt pęcherzyka ale na ten czas jest za mały - 4 mm. Więc nie wiadomo co to może być. Dodtego mam konflikt serologiczny. Jak pojawi się krwawienie czeka mnie od razu szpital. Strasznie się boję. Następna wizyta 8 maja.
Dlaczego od razu szpital ? W związku z krwiakiem czy ze względu na konflikt?

Haha u nas w rodzinie podobne. Pierwsza dzidzia ze stycznia (chrześnica), w sierpniu ma przyjść na świat drugie dziecko i jak dobrze pójdzie to i ja w grudniu powitam swoje ☺️
W sumie to u nas już będzie 3 raz gdy dzieci jest 2 lub 3 z tego samego roku.
Ja gdy byłam w ciąży z córką to w tym samym roku urodziły też 3 moje kuzynki. Kiedy byłam z synem w ciąży to urodzila w tym samym roku kuzynka. Nigdy więc sama w ciazy nie chodzę 😂

Oby wszystko było dobrze. W którym tygodniu jesteś ?

Pisałyście już o brzuszkach. Słyszałam kiedyś że w każdej kolejnej ciąży szybciej widać brzuch. U mnie to już 3 ciąża więc pewnie szybko mnie wybrzuszy, tym bardziej że ja jestem szczupła bardzo a wręcz chuda

Ja gdy byłam w ciąży z córką to w tym samym roku urodziły też 3 moje kuzynki. Kiedy byłam z synem w ciąży to urodzila w tym samym roku kuzynka. Nigdy więc sama w ciazy nie chodzę 😂
Ja w 2019 miałam tak samo, z tym że niestety jedna kuzynka urodziła w 25tc i jej córeczka żyła tylko kilka godzin 😔 nawet nie chce sobie wyobrażać jak ona się czuła widząc nas ze zdrowymi dziećmi.
W tym roku urodziła już moja siostra, o żadnej innej ciąży w rodzinie nic nie wiem

reklama
Do góry