Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, ale tak na logikę to faktycznie duża szansa, że na test jeszcze za wcześnie. Przytulam mocno i trzymam te moje kciukidzięki dziewczyny, wiem, że jest wcześnie ale i tak wszystko mi już opadło
EDYTUJE, bo odpisałam że nie.Oczywiście po tym epizodzie "plamienia" bardzo się starałam nie myśleć za duzo, ale i tak wkrecilam sobie że to była implantacja. Tak więc mam pytanie - czy seks z wytryskiem w środku może zaszkodzić w okresie ewentualnej implantacji?
Nie powinien w sumieOczywiście po tym epizodzie "plamienia" bardzo się starałam nie myśleć za duzo, ale i tak wkrecilam sobie że to była implantacja. Tak więc mam pytanie - czy seks z wytryskiem w środku może zaszkodzić w okresie ewentualnej implantacji?
ee myślę, że nie. Ja miałam skurcze macicy cały weekend i poniedziałek a się zagnieździło. Oczywiście też to czytałam na Internecie pisało, że nieOczywiście po tym epizodzie "plamienia" bardzo się starałam nie myśleć za duzo, ale i tak wkrecilam sobie że to była implantacja. Tak więc mam pytanie - czy seks z wytryskiem w środku może zaszkodzić w okresie ewentualnej implantacji?
Poprosimy zdjęcie wybierasz się na betę?Dziewczyny dziś zatestowałam - oficjalnie są dwie kreski. Staraliśmy się od sierpnia ale i tak jestem w szoku choć spodziewałam się że teraz się udało bo strasznie mnie bolą sutki i mam wzdęcia
Powodzenia w Waszych staraniach