StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Sikasz?Ale ze jakbym była w ciąży to zła wróżba dla dziecka? Akurat siostra męża wie, że jesteśmy w trakcie procedury więc myślę, bierze to pod uwagę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikasz?Ale ze jakbym była w ciąży to zła wróżba dla dziecka? Akurat siostra męża wie, że jesteśmy w trakcie procedury więc myślę, bierze to pod uwagę
Oj jeszcze ze 3h jak nie lepiej jak będę w domuSikasz?
Oj kobieto. Kciuki mi odpadną przez Ciebie a jutro muszę gotować więc się przydadzą…Oj jeszcze ze 3h jak nie lepiej jak będę w domu
Idź spać, to zdążysz na jutrzejsze sikanie jeszcze może od razuOj kobieto. Kciuki mi odpadną przez Ciebie a jutro muszę gotować więc się przydadzą…
Niby tak, ale to nie prawda. Moja chrześnica ma się dobrze, a i dziecko jak na chwilę obecną też raz poruszony był temat z księdzem i on uważa, że to błogosławieństwo i ochrona dla ciężarnej. Jeśli pamiętacie, to wcześniejsze ciążę były u mnie biochemiczne, a teraz się udało więc może ta ochrona działaAle ze jakbym była w ciąży to zła wróżba dla dziecka? Akurat siostra męża wie, że jesteśmy w trakcie procedury więc myślę, bierze to pod uwagę
Będę twarda, poczekam! Nie poddam się tak łatwoIdź spać, to zdążysz na jutrzejsze sikanie jeszcze może od razu
A mogę zapytać ile czasu taka procedura trwa? Albo inaczej ile trwała u Ciebie? Też powoli zaczynam rozważać inne metody i zaczynam się interesowaćAle ze jakbym była w ciąży to zła wróżba dla dziecka? Akurat siostra męża wie, że jesteśmy w trakcie procedury więc myślę, bierze to pod uwagę
Hej u mnie na razie brak okresu a test robiłam przedwczoraj i negatywny także czekam na okres@Olcia2052 co tam u ciebie ? Na dzisiaj jesteś wpisana na testowanie
To dużo zależy, bo jak wszystko jest sprawnie to możesz się zmieścić z procedurą w miesiąc. Ja akurat zaczęłam we wrześniu i dopiero miałam transfer, bo najpierw miałam transfer odroczony, a potem wykryli mi polipy i musiałam mieć histeroskopie. Jest bardzo dużo zmiennych i rzeczy, które mogą nie pójść dobrze i wydarzyć się po drodze niestety.A mogę zapytać ile czasu taka procedura trwa? Albo inaczej ile trwała u Ciebie? Też powoli zaczynam rozważać inne metody i zaczynam się interesować
to dawaj znać jak się sytuacja maHej u mnie na razie brak okresu a test robiłam przedwczoraj i negatywny także czekam na okres