klaudia16
Fanka BB :)
@jaśminowastaraczka jak sprawa u ciebie ? Miałaś wieczorem wczoraj siknac na patyk dzisiaj rano pewnie też powtórzyłas także czekamy na zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki kochana miałaś jakieś inne objawy niż zawsze ?Boże trzymajcie kciuki żeby to dzieciątko w macicy było jadę na betę
mieszkam 3min autem od szpitala o robią na miejscuo proszę jak szybko ,tak można żyć
od 3 dni bolał mnie jajnik z owulacji. A wczoraj tak mnie ciągła macica i bolały jajniki i krzyże, myślę sobie jak to nie ciąża to za sekundę okres dostanętrzymam kciuki kochana miałaś jakieś inne objawy niż zawsze ?
a śluzu miałaś więcej ? Niektóre dziewczyny piszą że ma się dużo śluzu przezroczystego i się zastanawiam czy tak faktycznie jest za każdym razem,ja mam zawsze sucho po owulacjiod 3 dni bolał mnie jajnik z owulacji. A wczoraj tak mnie ciągła macica i bolały jajniki i krzyże, myślę sobie jak to nie ciąża to za sekundę okres dostanę
a nie powtarzałaś już testu ? Plamienie się rozkręciło jednak ?Hej, melduję, że u mnie przyszła .
pytanie nie do mnie , ale ja naprzyklad przy obu biochemach nie zauważyłam przezroczystego śluzu , może było go więcej niż normalnie przed okresem ale był raczej taki kremowy ,gęstya śluzu miałaś więcej ? Niektóre dziewczyny piszą że ma się dużo śluzu przezroczystego i się zastanawiam czy tak faktycznie jest za każdym razem,ja mam zawsze sucho po owulacji
to super masz i tam się płaci ?mieszkam 3min autem od szpitala o robią na miejscu