angeliskax
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to myślisz żeby zacząć testować wcześniej niż 8-9 dpo , ja myślałam tak 5-6 dni po zacząć ale tutaj dziewczyny mówily że za wcześnie . No zobaczymy może się skusze już te 5-6 dni po zacząć testować , tylko mam 6 testów później będę musiała innej firmy już robićPo zastrzyku ja uważam, że najlepiej zacznij testować szybko tak, żeby jeszcze to na pewno nie była kreska ciążowa i patrz ile się utrzymuje u Ciebie zastrzyk albo tak 14-15 dni po zastrzyku, bo nie wiesz jeszcze ile on Ci się utrzymuje zrobisz test 9/10 dpo wyjdzie kreska i nie będziesz wiedziała, ale to oczywiście moje zdanie i podejście. Przy ciąży z której mam syna kreska mi w ogóle nie zniknęła
no super przypomnij ile było ostatnio ? Bo to 2 badanie dobrze pamiętam ?Już mam wynik
tu nic nie ma .. to wyglada jak wgniecenie jakieś na teścieWitam czy tu coś jest czy mi się już w głowę coś robi 29 dzień cyklu jakoś 13 po ovuZobacz załącznik 1677222
Super mialam bardzo podobne wartości wczorajJuż mam wynik
wczoraj było 6.070, a dzisiaj taki. 27h pono super przypomnij ile było ostatnio ? Bo to 2 badanie dobrze pamiętam ?
W sensie mi chodzi tylko o to, że ja uważam, że robienie testu 9/10 dpo przy zastrzyku tak o jest bez sensu, bo mi np zastrzyk się utrzymuje 14/15 dni innym tydzień, jeszcze innym 10 dni, więc i tak nie będziesz wiedziała czy to ciąża czy zastrzyk jak wyjdzie kreska. Najrozsądniej jest zaczekać do tego 15 dni po zastrzyku, ale wszystkie wiemy jak jestto myślisz żeby zacząć testować wcześniej niż 8-9 dpo , ja myślałam tak 5-6 dni po zacząć ale tutaj dziewczyny mówily że za wcześnie . No zobaczymy może się skusze już te 5-6 dni po zacząć testować , tylko mam 6 testów później będę musiała innej firmy już robić
nie no takiej opcji nie biorę pod uwagę haha już zamówiłam testy na Amazon także podjęłam decyzję że znaczne testować 5-6 dni po żeby zobaczyć jak się wypłukujeW sensie mi chodzi tylko o to, że ja uważam, że robienie testu 9/10 dpo przy zastrzyku tak o jest bez sensu, bo mi np zastrzyk się utrzymuje 14/15 dni innym tydzień, jeszcze innym 10 dni, więc i tak nie będziesz wiedziała czy to ciąża czy zastrzyk jak wyjdzie kreska. Najrozsądniej jest zaczekać do tego 15 dni po zastrzyku, ale wszystkie wiemy jak jest
no to piękny wynikwczoraj było 6.070, a dzisiaj taki. 27h po