reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Już mam wynik 😍

Załączniki

• 1c51e0dd-13b1-45df-a0a1-c47a258e2383.jpeg
    1c51e0dd-13b1-45df-a0a1-c47a258e2383.jpeg
    26,3 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Po zastrzyku ja uważam, że najlepiej zacznij testować szybko tak, żeby jeszcze to na pewno nie była kreska ciążowa i patrz ile się utrzymuje u Ciebie zastrzyk albo tak 14-15 dni po zastrzyku, bo nie wiesz jeszcze ile on Ci się utrzymuje zrobisz test 9/10 dpo wyjdzie kreska i nie będziesz wiedziała, ale to oczywiście moje zdanie i podejście. Przy ciąży z której mam syna kreska mi w ogóle nie zniknęła
to myślisz żeby zacząć testować wcześniej niż 8-9 dpo , ja myślałam tak 5-6 dni po zacząć ale tutaj dziewczyny mówily że za wcześnie . No zobaczymy może się skusze już te 5-6 dni po zacząć testować , tylko mam 6 testów później będę musiała innej firmy już robić 😔

Mnie właśnie tak zaczęło boleć w dole brzucha 😔 nawet nie boleć taki skurcz na maksa że nie mogę się wyprostować i czuję jakby mi się wgl chciało 💩 😔😤

to myślisz żeby zacząć testować wcześniej niż 8-9 dpo , ja myślałam tak 5-6 dni po zacząć ale tutaj dziewczyny mówily że za wcześnie . No zobaczymy może się skusze już te 5-6 dni po zacząć testować , tylko mam 6 testów później będę musiała innej firmy już robić 😔
W sensie mi chodzi tylko o to, że ja uważam, że robienie testu 9/10 dpo przy zastrzyku tak o jest bez sensu, bo mi np zastrzyk się utrzymuje 14/15 dni innym tydzień, jeszcze innym 10 dni, więc i tak nie będziesz wiedziała czy to ciąża czy zastrzyk jak wyjdzie kreska. Najrozsądniej jest zaczekać do tego 15 dni po zastrzyku, ale wszystkie wiemy jak jest 😅

W sensie mi chodzi tylko o to, że ja uważam, że robienie testu 9/10 dpo przy zastrzyku tak o jest bez sensu, bo mi np zastrzyk się utrzymuje 14/15 dni innym tydzień, jeszcze innym 10 dni, więc i tak nie będziesz wiedziała czy to ciąża czy zastrzyk jak wyjdzie kreska. Najrozsądniej jest zaczekać do tego 15 dni po zastrzyku, ale wszystkie wiemy jak jest 😅
nie no takiej opcji nie biorę pod uwagę haha już zamówiłam testy na Amazon także podjęłam decyzję że znaczne testować 5-6 dni po żeby zobaczyć jak się wypłukuje 😅

reklama
Do góry