reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Już mam wynik 😍

Załączniki

• 1c51e0dd-13b1-45df-a0a1-c47a258e2383.jpeg
    1c51e0dd-13b1-45df-a0a1-c47a258e2383.jpeg
    26,3 KB · Wyświetleń: 162
reklama
Po zastrzyku ja uważam, że najlepiej zacznij testować szybko tak, żeby jeszcze to na pewno nie była kreska ciążowa i patrz ile się utrzymuje u Ciebie zastrzyk albo tak 14-15 dni po zastrzyku, bo nie wiesz jeszcze ile on Ci się utrzymuje zrobisz test 9/10 dpo wyjdzie kreska i nie będziesz wiedziała, ale to oczywiście moje zdanie i podejście. Przy ciąży z której mam syna kreska mi w ogóle nie zniknęła
to myślisz żeby zacząć testować wcześniej niż 8-9 dpo , ja myślałam tak 5-6 dni po zacząć ale tutaj dziewczyny mówily że za wcześnie . No zobaczymy może się skusze już te 5-6 dni po zacząć testować , tylko mam 6 testów później będę musiała innej firmy już robić 😔

Mnie właśnie tak zaczęło boleć w dole brzucha 😔 nawet nie boleć taki skurcz na maksa że nie mogę się wyprostować i czuję jakby mi się wgl chciało 💩 😔😤

to myślisz żeby zacząć testować wcześniej niż 8-9 dpo , ja myślałam tak 5-6 dni po zacząć ale tutaj dziewczyny mówily że za wcześnie . No zobaczymy może się skusze już te 5-6 dni po zacząć testować , tylko mam 6 testów później będę musiała innej firmy już robić 😔
W sensie mi chodzi tylko o to, że ja uważam, że robienie testu 9/10 dpo przy zastrzyku tak o jest bez sensu, bo mi np zastrzyk się utrzymuje 14/15 dni innym tydzień, jeszcze innym 10 dni, więc i tak nie będziesz wiedziała czy to ciąża czy zastrzyk jak wyjdzie kreska. Najrozsądniej jest zaczekać do tego 15 dni po zastrzyku, ale wszystkie wiemy jak jest 😅

W sensie mi chodzi tylko o to, że ja uważam, że robienie testu 9/10 dpo przy zastrzyku tak o jest bez sensu, bo mi np zastrzyk się utrzymuje 14/15 dni innym tydzień, jeszcze innym 10 dni, więc i tak nie będziesz wiedziała czy to ciąża czy zastrzyk jak wyjdzie kreska. Najrozsądniej jest zaczekać do tego 15 dni po zastrzyku, ale wszystkie wiemy jak jest 😅
nie no takiej opcji nie biorę pod uwagę haha już zamówiłam testy na Amazon także podjęłam decyzję że znaczne testować 5-6 dni po żeby zobaczyć jak się wypłukuje 😅

reklama
Do góry