reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

no u nas nie ma opcji codziennie do czwartku haha maz nie da rady 😅 tym bardziej że teraz ten tydzień był dość intensywny bo wiedzieliśmy czego się spodziewać haha także podziałamy wczoraj wieczorem , podziałamy jutro rano i ewentualnie w środę rano jak się uda , a w czwartek zobaczymy co się dzieje . Chociaż dziwiłam się bo powiedziała że ten 25 jest za duży i może nie pęknąć , tylko ten mniejszy . A u mnie zazwyczaj same pękały koło 25-27
Ja teraz miałam pęcherzyk 27mm i doszło do owulacji :)

reklama
A powiedzcie mi , czy którejs też lekarz dał antybiotyk na 2 dni ? Azibiot się nazywa . Powiedziała że ona zawsze daje po drożności w razie w , mam wziąć dziś i jutro . Powiedziała że jest w pełni bezpieczny i można się starać
Lekarka, która mnie jako pierwsza skierowała od razu przepisała mi też antybiotyk na dzień drożności i dzień po, ale ostatecznie poszłam z wewnętrznego skierowania w szpitalu i tam mówili, że mam nie brać, bo koniec końców to u nich się leczę i oni nie wezmą odpowiedzialności jeśli coś by się po tym antybiotyku stało. Więc ostatecznie nie brałam, ale to powszechne że przepisują na wszelki wypadek.

U mnie lekarz powiedział, że oba były drożne, a bolało mnie jak skurczybyk, więc nie wiem czy brak bólu można uznać za oznakę drożności.
może faktycznie to nie zawsze oznacza że są drozne . Wiadomo jakiś tam dyskomfort czułam ale nie było źle , początek tylko i nie wiem jak wy ale ja wgl nie lubię jak one ta głowica tak grzebią haha bo to mnie też boli tam w środku jakby mnie uciskały w coś 🤦

Przykro mi z powodu strat😥A jakąś diagnostykę robiłaś w ostatnim czasie żeby znaleść przyczynę tak długiej ciszy? Masz jakieś stwierdzone przeszkody i leczenie z tym związane?
Tak weszłam w immunologię, rozjechane cytokiny. Z początku leżało u nas nasienie ale jest już wszystko w normach a ciąży nie ma. Czekam na zabieg histerolaparoskopi z drożnością

A ja nie dostałam żadnego antybiotyku po drożności 🤷🏻‍♀️ a sama drożność nie przyjemna rozpierania i takie właśnie jak na miesiączka. Zależy od progu bólu i od głowy

A i sprawdzian ile mam testów haha mam 6 także od 9 do 15 dnia mogę sikać po jednym 😅 nie wiem wsumie czy ja jestem taka delikatna , ale lekko krwawię teraz po tej drożności 🤔

reklama
Do góry