reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Magiczny ten grudzień 😁 tyle super wiadomości. Ja magicznie wracam do łóżka z bólem gardła 😠 tyle że mi bez problemu wolne w pracy dziś dali a jutro to nie wiem. Najchętniej to bym na L4 poszła ale wtedy sama się premii świątecznej pozbędę. Tak czy siak owulacja za rogiem to trzeba się szybko kurowac☺️
to życzę aby szybko przeszło żeby byli siły na działania owulacyjne ☺️

reklama
My dzisiaj podzialalismy , ale myślę że jutro już mój mąż nie da rady , za dużo na raz dodatkowo presja że musi . No nic zobaczymy 😔 oby przedwczoraj i dzisiaj starczyło 🤞 teraz trzeba jakoś zająć czymś myśli żeby wytrzymać te dni czekania haha 😅

My dzisiaj podzialalismy , ale myślę że jutro już mój mąż nie da rady , za dużo na raz dodatkowo presja że musi . No nic zobaczymy 😔 oby przedwczoraj i dzisiaj starczyło 🤞 teraz trzeba jakoś zająć czymś myśli żeby wytrzymać te dni czekania haha 😅
Dobrze by było jeszcze jutro jakbyście podziałali jak wczoraj miałaś zastrzyk🤞

Dobrze by było jeszcze jutro jakbyście podziałali jak wczoraj miałaś zastrzyk🤞
no wiem wiem 😔 ale mój mąż ogólnie ciężko znosi taka presję , chce dziecko i stara się , ale poprostu jego organizm odmawia posłuszeństwa w takiej sytuacji . Wiesz nie chce go też zmuszać bo będzie gorzej , zobaczymy może się uda jutro rano coś jeszcze podziałać

Ja się położę a stary bd działał. Żaden problem😂
no haha 😅 właśnie tu jest problem u nas haha nie dość że to on musi się ruszać , to jeszcze mocno skupić żeby wypuścić żołnierzyki haha 😅 poza okresem owulacji jest super ,jak tylko przychodzi ten czas to jego głowa zaczyna pracować tak jak i moja i już nie jest tak łatwo z tymi sprawami 😔

no wiem wiem 😔 ale mój mąż ogólnie ciężko znosi taka presję , chce dziecko i stara się , ale poprostu jego organizm odmawia posłuszeństwa w takiej sytuacji . Wiesz nie chce go też zmuszać bo będzie gorzej , zobaczymy może się uda jutro rano coś jeszcze podziałać
No jasne, nie ma co go też cisnąć ale może jakimiś kobiecymi sztuczkami się uda🫶

reklama
no haha 😅 właśnie tu jest problem u nas haha nie dość że to on musi się ruszać , to jeszcze mocno skupić żeby wypuścić żołnierzyki haha 😅 poza okresem owulacji jest super ,jak tylko przychodzi ten czas to jego głowa zaczyna pracować tak jak i moja i już nie jest tak łatwo z tymi sprawami 😔
No niestety jest ta presja. Ja swojemu na początku cyklu mówię kiedy mniej więcej mam mieć owu żeby nocek nie miał w pracy ale później mu nie przypominam żeby właśnie nie miał tego poczucia presji. Nie ukrywam że czekam na jego wizytę u androloga jak na zbawienie żeby w końcu się wypowiedział odnośnie jego nasienia i coś pewnie przepisal

Do góry