angeliskax
Moderator
Tak samo z Marcelina betę miałam 4.58 a test tez wychodził. Więc idzie łeb w łeb.beta 6 to jakim cudem były kreski w piątek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak samo z Marcelina betę miałam 4.58 a test tez wychodził. Więc idzie łeb w łeb.beta 6 to jakim cudem były kreski w piątek?
to wpisuje , opowiesz nam coś o sobie ,bo chyba nie byłaś jeszcze u nas jeżeli coś pisałaś już to przepraszam ,musiałam przeoczyćSorki za mój słownik w telefonie tak planowane testowanie 15 grudnia
Ja brałam Asertin i Asentrę, ale w sumie szybko przeszłam na trittico, bo zależało mi na spaniu a nie na działaniu przeciwedpresyjnym. Ale skutków ubocznych nie zauważyłam żadnych.Dobra jestem po wizycie u psychiatry. Zapytałam się w prost czy można dostać l4 i dała mi na miesiąc więc tyle stresu mniej. Dostałam zaświadczenie, że przez leki nie mogę pracować na nocne zmiany i trochę się boję, że mnie udupia w robocie za to. Nie wiem co robić. Z jednej strony ciężko znoszę nocki i zawsze chciałam takie zaświadczenie a jak mam to się boję….
Dostałam Asertin i Tranxene. Nawet jak zajdę w ciążę to one są bezpieczne. Macie jakieś doświadczenie z nimi ?
no ale dopiero beta powyżej 5 świadczy o ciąży.Tak samo z Marcelina betę miałam 4.58 a test tez wychodził. Więc idzie łeb w łeb.
to co wpisujemy na 31.12 czy narazie zostajesz na ławeczce ?Mi wychodzi na to, że powinnam testować 31 grudnia i dla pewności sylwestrowej zrobię test, ale na nic się nie nastawiam, zobaczymy czy uda się porobić coś więcej w okresie owulacyjnym ;p
Nie, nie badałam w środę zbadam.no ale dopiero beta powyżej 5 świadczy o ciąży.
I jeśli dziś beta 6 to w piątek ile było? 1 albo 2 więc mi się to trochę się to nieklei
A proga badałaś?
no narazie wpisuje kciuki i czekamy do środyNie, nie badałam w środę zbadam.
Aha . Skoro nie wiesz jak działa to polecam czytać 1 stronę...Cześć wszystkim!
Jestem tutaj pierwszy raz i nie bardzo wiem jak wszytsko działa na forum, ale napiszę o sobie.
byłam przekonana w tym miejscu że na pewno się nie udało, ale mój organizm wariował. Kilka dni po owulacji strasznie marzłam, ulubione wino przestało smakować, a w sobotę tam mi się niedobrze zrobiło na koncercie, że myślałam że zemdleje. I straszne ataki głodu przez weekend.
Nie wytrzymałam nie zrobiłam wczoraj test - dwie kreseczki, ale słabiutka.
Dzisiaj powtórzyłam i już bardziej widać kreseczkę!
Planowany okres dopiero mam pod koniec tygodnia. Wiem że muszę cierpliwie czekać, ale chcę już potwierdzić na 100% ze ciąża jest….
Tak naprawdę żadne leki nie są w 100% bezpieczne, trzeba patrzeć na zyski i straty ja biorę od kilku lat Ketrel i raczej nie zamierzam rezygnować w ciąży, ale mam świadomość, że pomimo niewielu badań w których wybrzmiewa że to bezpieczny lek, to jakiś wpływ na dziecko może mieć. Na fb jest grupa dla mam i przyszłych mam mierzących się z zaburzeniami psychicznymi, mogę ci podać nazwę jeśli chcesz Tam dziewczyny biorą leki i dzielą się swoimi spostrzeżeniami.Dobra jestem po wizycie u psychiatry. Zapytałam się w prost czy można dostać l4 i dała mi na miesiąc więc tyle stresu mniej. Dostałam zaświadczenie, że przez leki nie mogę pracować na nocne zmiany i trochę się boję, że mnie udupia w robocie za to. Nie wiem co robić. Z jednej strony ciężko znoszę nocki i zawsze chciałam takie zaświadczenie a jak mam to się boję….
Dostałam Asertin i Tranxene. Nawet jak zajdę w ciążę to one są bezpieczne. Macie jakieś doświadczenie z nimi ?