reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
U mnie okresu brak ,zrobiłam ten ostatni test jaki miałam w domu o czułości 20 i biało . Przez to poronienie wszystko się rozjechało .do tego piszecie o śmierciach a dziś w nocy zdechła mi suczka .buldog francuski. Była z nami 9 lat. Nie umiem sobie poradzić z tym i się pogodzić. Zaczynam mega nienawidzić grudnia.

Bo ja wcześniej brałam divascan codziennie po 4 tabletki dziennie a teraz mi zmieniła na topamax narazie 1 tabletka dziennie później zwiększyć.
Ale naczytałam się w ulotce przeciwskazań i nie wiem co myśleć.
Aa chyba zdałam sobie sprawę że ja zapomniałam wspomnąć na wizycie że się staram o dziecko 🤦‍♀️🙉
przepraszam, że się wtrącam, ale topamaxu za żadne skarby nie można przy staraniach. Trzeba odstawić nawet kilka miesięcy przed rozpoczęciem staran

Weekendowa cisza 😅 mój dziś powiedział że mam skończyć mówić o dziecku bo mu się odechciewa, więc się zamykam i będę za kilka prowokować do czułości 😆 a cały dzień robiliśmy pierniki

Ja się późno obudziłam z testami owu… przed wczoraj była ciemna, wczoraj mega ciemna a dziś delikatnie jaśniejsza. I wyznaczyło peak wczoraj. A owu wg apki poniedziałek/wtorek. Jutro zrobię Jescze i się okaże

reklama
Weekendowa cisza 😅 mój dziś powiedział że mam skończyć mówić o dziecku bo mu się odechciewa, więc się zamykam i będę za kilka prowokować do czułości 😆 a cały dzień robiliśmy pierniki
U nas jest odwrotnie. To mój cały czas mówi o staraniach i dziecku i żeby się w grudniu udało 😂 my dziś przywieźliśmy choinkę i ubraliśmy. Ładnie pachnie lasem w salonie. Uwielbiam😍

Do góry