wiem o czym mówisz , ja jak weszłam do mieszkania moje mamy ( leżą na łóżku tak zostalo ja pogotowie ) to poprostu ścięło mnie z nóg nigdy w życiu nie czułam takiego bólu w sercu , poczułam jakby coś poprostu we mnie w tym momencie umarło , mąż zbierał mnie z podłogi a ja dostałam się tak że chyba słyszał mnie cały blok , to tej pory jak sobie przypomnę to to łzy same napływają mi do oczu . Moja mama zmarła 7 miesięcy po swoich 50 urodzinach , a miałam 25 . W dzień pogrzebu już praktycznie nie płakałam ,bo dosłownie nie maialm lez . Przez 3 dni całymi dniami i nocami płakałam ,też nie jadłam praktycznie i piłam tylko herbatki ziołowe na uspokojenie . Do tego ten pozytywny test który porostu zmiutl mnie dodatkowo ,bo bałam się z jestem w ciąży a przecież to nie jest dobry moment . Jak poszłam się z nią pożegnać to mimo tego że był listopad i było mega zimno i słaba pogoda to jak wyszłam to tak pięknie świeciło słońce ,prosto na nas a ja poczułam lekka ulgę . Mój mąż również bardzo mocno przeżył śmierć, powiedziała nawet że wydaje mu się że nie będzie tak płakał po śmieci swoje mamy ( ponieważ nie ma z nią blogach relacji z tacy tego co ona zawsze była surowa i nigdy nie okazywała mu uczuc , a dodatkowo faworyzuje brata ) . Co do takich pojebanych akcji ojców ,to jak moja mama się wyprowadziła miałam wtedy 13 lat i po rozmowie doszliśmy do wniosku że zrobi to jak ja będę na wakacjach żebym nie musiała widzieć ewentualnej awantury taty ,to jak po paru dniach mieli się spotkać bo on chciał porozmawiać ,to zabrał jej telefon ,dokumenty i tak dalej i jak zadzownilam do niej żeby zapytać czy wszystko dobrze bo miałam źle przeczucia odebrał on i powiedział mi że mama nie żyje bo ja zabił . Poruszyłam świat żeby ktoś pojechał do mojej mamy bo ja byłam na mazurach żeby sprawdzić czy jest okej . Jak wracałam z wakacji ,mam wyjechała po mnie na pociąg to zabronił jej wchodzić na peron bo powiedział że wrzyci ja pod pociąg ... A pod peronem ja zaatakował i po akacjach byłyśmy na komisariacie . A ja wtedy jak zobaczyłam że on biegnie do mojej mamy zaczęłam biec i przytuliłam ja jak tylko mogłam żeby nie mógł jej bić ...