reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

To jest takie na prawdę ledwo co na zdjęciu prawie nie widać
faktycznie ledwo co widoczna , może twój organizm potrzebuje więcej czasu żeby wydalić ten zastrzyk 😔 a pytałaś lekarza co jeżeli ta beta dalej będzie na jakimś poziomie ale zbyt niskim aby określić jednoznacznie to czy to już ciąża ?

reklama
dokładnie tak jak piszesz,też bym wolała na osobności i myśle ze bardzo miło by mi było bo doceniła bym to bardzo że osoba bierze pod uwagę moje uczucia 🥹
też tak myślę . Wiadomo my starające się przeżywamy takie sytuacje ,ale jakby ktoś właśnie na osobności mi powiedział to czułabym się bardzo zrozumiana przez tą osobę , i myślę że zupełnie inaczej bym później na to wszystko patrzyła . Dodatkowo miałabym czas na przestawienie tego , a nie taki szok przy wszystkich i ewentualnie trzymanie w sobie emocji żeby nikt tego źle nie odbierał

faktycznie ledwo co widoczna , może twój organizm potrzebuje więcej czasu żeby wydalić ten zastrzyk 😔 a pytałaś lekarza co jeżeli ta beta dalej będzie na jakimś poziomie ale zbyt niskim aby określić jednoznacznie to czy to już ciąża ?
W zeszłym miesiącu mi się, aż tyle nie utrzymywał wtedy był ten biochem po prostu, 3 lata temu też raczej nie więc jest to dziwne. Lekarz mi po prostu kazał zrobić bhcg z krwi 15 dni po zastrzyku i tyle 🙈

A jak sobie radzicie z oczekiwaniem na testowanie? Poprzednie cykle sobie odpuściłam. Ten wręcz przeciwnie. Staram się w ogóle o tym nie myśleć ale weź i weź. Do tego mózg najprawdopodobniej płata mi figle i we wszystkim dopatruje się objawów ciąży. Boję się kolejnego rozczarowania...

W zeszłym miesiącu mi się, aż tyle nie utrzymywał wtedy był ten biochem po prostu, 3 lata temu też raczej nie więc jest to dziwne. Lekarz mi po prostu kazał zrobić bhcg z krwi 15 dni po zastrzyku i tyle 🙈
a dzisiaj jesteś ile dni po nim ? Może następnym razem zapytaj co jakbyś znowu miała taką sytuację bo wiem że to musi być mocno denerwujące i sterujące dla ciebie skoro musisz brać leki , nie wiesz czy możesz je odstawić co wiąże się z tym że nie dostaniesz 🐒 czyli takie wszystko w zawieszeniu 😔

hej , wiem że byłaś u nas już na innych kreskach z tego co kojarzę , pominęłam jakiś post czy nie mamy cię nigdzie wpisanej ? ☺️
Możesz mnie wpisać na 15.12. 🙈 ja w sumie sama nie wiem czego się spodziewać, bo karmie piersią i cykle od września przez ciążę biochemiczna bardzo mi się rozjechały....

reklama
A jak sobie radzicie z oczekiwaniem na testowanie? Poprzednie cykle sobie odpuściłam. Ten wręcz przeciwnie. Staram się w ogóle o tym nie myśleć ale weź i weź. Do tego mózg najprawdopodobniej płata mi figle i we wszystkim dopatruje się objawów ciąży. Boję się kolejnego rozczarowania...
nie ma chyba sposobu na to , najlepiej postarać się w tym czasie ,,zająć ,, głowę jakimiś innymi rzeczami . Zająć się w tym czasie jakimś hobby , czy ogarnianiem spraw które wcześniej odkładałaś . Może to chociaż trochę odciągnie myśli o ewentualnej ciąży . Sama wiecznie szukam ,,objawów ,, macam się po cyckach i niewiadomo co jeszcze a później mówię sobie kobieto po co to robisz , przecież to ci w niczym nie pomoże 🤦

Do góry