reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny czy jak wczoraj na teście była jakiś tam cien to dziś powinien być dużo mocniejszy?
Oczywiście zapas testów nie pozwolił mi być cierpliwa i musiałam zacząć. Wczoraj widziałam taki cień cienia dziś jest taki mocniejszy ale myślę że powinien bardziej zrobić się wyraźny po tylu godzinach 🙁
Nie musi być mocniejszy jeśli to sam początek ciąży. U mnie w pierwszej ciąży beta wyniosła 2.2 a po 48h 7.7 więc to cały czas mniej niż 10 i czułość testów.

reklama
Dziewczyny czy jak wczoraj na teście była jakiś tam cien to dziś powinien być dużo mocniejszy?
Oczywiście zapas testów nie pozwolił mi być cierpliwa i musiałam zacząć. Wczoraj widziałam taki cień cienia dziś jest taki mocniejszy ale myślę że powinien bardziej zrobić się wyraźny po tylu godzinach 🙁
A zdjęcie?
Beta startuje od zera, trochę czasu trwa zanim się rozkręci. A test sikany to tylko kawałek papieru, raz się wybarwi lepiej raz słabiej. Raz więcej pijesz i rozrzedzasz hormon w moczu, raz pijesz mniej... Intensywność kreski nie powie nam czy z ciążą jest ok.

Pokaż 😆

Na żywo widać ją buzo lepiej.

Załączniki

• a44a0b39-b117-4bbb-9fbe-2523f2d1d3e1.jpeg
    a44a0b39-b117-4bbb-9fbe-2523f2d1d3e1.jpeg
    23 KB · Wyświetleń: 139
Ja się właśnie obudziłam i śniło mi się że zrobiłam test jakiś nowej firmy i tam wyszła druga kreska i pisało na nim że jest 30% kreski, że to jakaś nowa technologia. Chciałam Wam zrobić zdjęcie ale zgubiłam telefon i z nerwów się obudziłam 🤣 Więc pewnie też będzie biało. Narazie nie wychodzę z łóżka bo młody śpi na mnie a wolałabym go nie budzić tak wcześnie 🫣
dzień przed zrobieniem testu śniły mi się wyraźne kreski. Wyśniłam je więc kto wie xd

Przypomnij który to dpo ? Ja tu nie widzę nic , jeszcze się całkiem nie obudziłam , może temu 🫣
ja pewnie widze to co chce widzieć ...
Ogólnie jakość się popsuła po wstawieniu zdjęcia .
Nie wiem ile po owu bo u lekarza byłam 11 grudnia i był pęcherzyk dominujący i lekarz mówił że pęknie dziś albo jutro . Jutro jestem do niego umówiona po skierowanie na betę i jak by wyszla pozytywna to w piątek ma mi heparyne włączyć.

reklama
Do góry