reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja osobiście uważam że alkohol w każdej ilości jest szkodliwy nie tylko dla dziecka, ale także dla nas. Ja już świadomie nie pije od dłuższego czasu. Po prostu nie kalkuluje mi się to.
mam podobne zdanie,
Od czasu do czasu się zdąży ale u mnie ta częstotliwość napicia się alkoholu jest bliska zeru, mój chłop też praktycznie nie piję
Uważam jednak że wszystko jest dla ludzi i każdy decyduje za siebie😊

Ale nie mam problemu gdy mój partner wypije czasami z kolegami, gdy znajomi przy mnie piją. Nie mam bzika na punkcie alkoholu

słabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres

Załączniki

• IMG_5521.jpeg
    IMG_5521.jpeg
    290,8 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_5522.jpeg
    IMG_5522.jpeg
    194,7 KB · Wyświetleń: 98
reklama
słabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres
Ja coś widzę 👀

Do góry