wiolaho
Fanka BB :)
jest i to pięknaChłop mnie dzisiaj zdenerwował rano, bo twierdzi że nie widać żadnej kreski
Jest jak byk, bardzo jasna co prawda, ale jest.
Oni się nie znają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest i to pięknaChłop mnie dzisiaj zdenerwował rano, bo twierdzi że nie widać żadnej kreski
Jest jak byk, bardzo jasna co prawda, ale jest.
Oni się nie znają
mam podobne zdanie,Ja osobiście uważam że alkohol w każdej ilości jest szkodliwy nie tylko dla dziecka, ale także dla nas. Ja już świadomie nie pije od dłuższego czasu. Po prostu nie kalkuluje mi się to.
Oczywiście że piłam - na studiach, później też się zdarzało. Lubiłam sobie wypić piwko w weekend.Czyli całe życie nie wypiłaś ani kropli? Szanuję, bo ja wino lubiłam
Pokaż !!A teraz muszę się do czegoś przyznać….
Chyba mam duszka pierwszy raz zrobiłam test(po pierwszym już poleciały kolejne,więc czytaj testy) tak wcześnie jestem 9dpo
Rany!!! Nie wiem,czuję wszystko na raz emocjonalnie
słabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddajePokaż !!
Nie piszemy o duszku bez zdjęcia @LadyCaroA teraz muszę się do czegoś przyznać….
Chyba mam duszka pierwszy raz zrobiłam test(po pierwszym już poleciały kolejne,więc czytaj testy) tak wcześnie jestem 9dpo
Rany!!! Nie wiem,czuję wszystko na raz emocjonalnie
Coś tam przebijasłabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres
Ja coś widzęsłabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres