reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Tylko błagam was wszystkie tu obecne , nie zaczynajmy tego tematu znowu 😅 zakończmy na tym że każdy robi jak uważa i nikomu nic do tego dobrze ? 😅 Uważam że obie strony mają trochę racji ☺️ Bo ja nie przeżyje tego spamu wiadomości jak się zacznie 😅 to i tak już wyłączyłam powiadomienia meilowe bo było grubo czasem 😅

Luz, ja nie jestem jakąś maniaczką nie picia i nie wyznaje zasady że TRZEBA I TO MUS odstawić alko, tak jak mówię, my się jeszcze nawet nie staramy 😆 po prostu jakoś intuicyjnie przestałam pić, nie czuję potrzeby, koniec tematu ;) też się pewnie jeszcze nie raz napiję winka jak poczuje ochotę

Ale nie czuję potrzeby kłóci się z poczuję ochotę 😂😂😂

Ja już nawet miałam butelkę kupiona ale na mysl o kacu po jednym kieliszku mi się odechciało😂

Luz, ja nie jestem jakąś maniaczką nie picia i nie wyznaje zasady że TRZEBA I TO MUS odstawić alko, tak jak mówię, my się jeszcze nawet nie staramy 😆 po prostu jakoś intuicyjnie przestałam pić, nie czuję potrzeby, koniec tematu ;) też się pewnie jeszcze nie raz napiję winka jak poczuje ochotę
wiesz to chodzi o to, że jak nie chcesz to nie pijesz :) i plus.

Ale była tu laska, która pisała, że dziewczyny, które nie mają dzieci - nie mają ich przez to, że wypiją lampkę wina. Albo, że jak wypiłaś kieliszek wina to na pewno będziesz miała raka.

reklama
Do góry