93kora
Fanka BB :)
Musialabym zrezygnować teraz z syropu A bez niego duszę się jak świnkastop etanol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musialabym zrezygnować teraz z syropu A bez niego duszę się jak świnkastop etanol
Dokładnie, mam podobne zdanie. Napiłam sporo alkoholu na studiach, już nie czuję potrzebyJa osobiście uważam że alkohol w każdej ilości jest szkodliwy nie tylko dla dziecka, ale także dla nas. Ja już świadomie nie pije od dłuższego czasu. Po prostu nie kalkuluje mi się to.
Jak będzie poruszany temat alkoholu to ona już zawsze będzie przewodnikiemteż mi się ona przypomniała
SmacznegoO to nie idę trudno, pójdę na winko zamiast grzebać na forum xd
wiesz to chodzi o to, że jak nie chcesz to nie pijesz i plus.Luz, ja nie jestem jakąś maniaczką nie picia i nie wyznaje zasady że TRZEBA I TO MUS odstawić alko, tak jak mówię, my się jeszcze nawet nie staramy po prostu jakoś intuicyjnie przestałam pić, nie czuję potrzeby, koniec tematu też się pewnie jeszcze nie raz napiję winka jak poczuje ochotę
Maz spod znaku raka sie liczy?wiesz to chodzi o to, że jak nie chcesz to nie pijesz i plus.
Ale była tu laska, która pisała, że dziewczyny, które nie mają dzieci - nie mają ich przez to, że wypiją lampkę wina. Albo, że jak wypiłaś kieliszek wina to na pewno będziesz miała raka.
no jasneMaz spod znaku raka sie liczy?