reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
To u mnie w śląskim labolatorium koło 50 zł , a jak jeżdżę do inne labolatorium nazywa się granmed to place 50 zł za betę i proga także jest mega tanie , ale zawsze pełno ludzi tam jest i trzeba się wyczekać trochę

My dzisiaj podzialalismy było ciężko i dla męża i dla mnie , no ale zaaplikowane jak to mówimy 😅 to teraz czekamy , oczywiście z racji tego że zamówiłam zapas testów to wczoraj pierwszy dzień po zastrzyku sobie zorbilam zobaczyć jak to wygląda i myślałam że będzie taka mega ciemna a tu szału nie było 😅 teraz czekamy do soboty i zaczynamy maraton sikania haha 😅 wysłałam wczoraj mężowi test to mi napisał ,, i niech taki zostanie ,, haha 😅 oby 🤞

reklama
Mnie w laboratorium też już rozpoznają bardzo dobrze, bo zawsze tam jestem tylko ja 😅 Za pierwszym razem mi nie mogły pobrać 5 razy kłuły, babce się igla wyślizgnęła jak już się wbiła krew się lala no same przyjemności i ostatnio ta z rejestracji do mnie mówi „ja to nie wiem wszystkie jesteśmy w szoku, że pani po tej akcji do nas jeszcze wraca” i mi wypisała karteczkę gdzie którego dnia jest babka która mi pobiera najlepiej za pierwszym wkłuciem haha

Do góry