Karolina2495
Fanka BB :)
" bez prożka?"Przychodzę do labo a pani do mnie „tylko betka?” No poszło, jak jakiś wirus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
" bez prożka?"Przychodzę do labo a pani do mnie „tylko betka?” No poszło, jak jakiś wirus
Tak, oddana.@mailna_po30 krew oddana ?
no jest! Widać przecież wyraźnie!Chłop mnie dzisiaj zdenerwował rano, bo twierdzi że nie widać żadnej kreski
Jest jak byk, bardzo jasna co prawda, ale jest.
Oni się nie znają
Co on, ślepy? albo sobie żarty robiChłop mnie dzisiaj zdenerwował rano, bo twierdzi że nie widać żadnej kreski
Jest jak byk, bardzo jasna co prawda, ale jest.
Oni się nie znają
Podziwiam jak często się kłujesz, ja chodzę raz na 3/4 miesiące na jedno ukłucie i przeżywam tydzieńJa dla odmiany dzisiaj też oddana krew. Robiłam też tsh i ft4, bo w poniedziałek mam endokrynologa i kazała mi zrobić świeży wynik. W piątek tez idę i spróbuje jutro na teleporadzie załatwić skierowania na b12 i homocysteine, bo moze trzeba będzie zwiększyć dawki leków itp.