reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotowanie na ekranie- przepisy :)

reklama
Dziewczyny-tradycyjne amrykanskie Cupcake. Latwo sie robi, tylko niestety to bomba kaloryczna. Ja nie jem, ide oddac sasiadom:)))Ale dekorowanie ich to frajda:)Ja uzylam niebieksiego barwnika i srebrnych kuleczek-przepis z tej strony Jak piec cupcake przepis | Kotlet.tv

Załączniki

• cupcakes 005.jpg
    cupcakes 005.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 76
Dzieki dziewczyny, ja nigdy talentem do gotowania nie bylam:) Milo mi wiec samej patrzec jak cos wychodzi:)
A z sasiadami mamy zasade, ze zawsze czestujemy sie wypiekamy itp.:)

Pcheka - pierwsze co pomyślałam po zobaczeniu zdjęcia "o wow", może talentu kulinarnego nie masz, ale plastyczny z pewnością. Zdjęcie też profesjonalnie zrobione;-)

pchla ciasteczka wygladaja pieknie!!! idealne na impreze.. na urodzinki dziecka..:)))
ale ja niecierpie tych ciastek hehe
sa zaslodkie dla mnie:)uwielbiam slodycze
ale to sam cukier poprostu

reklama
Do góry