Bibi89
Fanka BB :)
Mówią o min 2g mio i 500mg d chiro a najlepiej 4g i stosunek 40:1 mio do dchiroA jaka jest odpowiednia dawka i proporcje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówią o min 2g mio i 500mg d chiro a najlepiej 4g i stosunek 40:1 mio do dchiroA jaka jest odpowiednia dawka i proporcje?
Właśnie stąd moje pytaniewłaśnie, ja z kolei nie wiem potem jak bilansować takie suple, bo z kolei dodać 800 mg metylowanego to dużo, a jak się doda 400 to nie będzie za mało?![]()
Dzięki! Widzę, że jest na miejscu za to :-)Jest, w saszetkach ale nie wiem czy jest dostępny w PL
Zobacz załącznik 1423382
Zobacz załącznik 1423383
Tak, jest w Inofolic i Myositogyn, w obu jest też kwas foliowy, ale zwykły...
Jak masz go u siebie to mega polecam. 1 saszetka wieczorem, wogole ona ma melatonine i tak fajnie się spiDzięki! Widzę, że jest na miejscu za to :-)
Ale codziennie, tak?Jak masz go u siebie to mega polecam. 1 saszetka wieczorem, wogole ona ma melatonine i tak fajnie się spito jest produkt mega polecany w Hiszpanii. Ma bardzo dobry skąd.
Ale jeśli nie mam PCOS, to ujdzie? W każdym razie to już mam, także zużyję, ale zostało mi na kilkanaście dni chyba.
Tak, trochę drogo ale to serio najlepszy skład na rynku. Ja czasem na jakiejś promce znajduje za 18e. Teoretycznie możesz brać od 1dc do owulacji no wtedy najbardziej jest potrzebny ale rekomendowałabym chociaż 1 pełny miesiącAle codziennie, tak?
15 saszetek 21 euro, hmmmm...
Ta babeczką ogólnie mowi o PCOS ale nie zaszkodzi jak nie masz bo ja tez nie mam. Ten akurat ma tylko mio wiec jak masz to zjedz ale nie kupuj więcejAle jeśli nie mam PCOS, to ujdzie? W każdym razie to już mam, także zużyję, ale zostało mi na kilkanaście dni chyba.