reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Swoją drogą, bardzo dla mnie nietypowe, jestem 9dpo a tu mi się śluz płodny pokazał i zaczął mnie boleć jajnik :O Ja zwykle nie miewam takich objawów, a jeśli już to tak dzień przed albo w dzień owu(która zawsze przypada na 14dc)i zdarza się to dosłownie raz na kilka cykli, chyba ostatnio częściej... Mój okres trwał 2dni+2 plamienia, w pt idę z tego powodu na badania i monitoring, zobaczymy co tam ciekawego 🤔 I tak w tym mcu nie chcę się starać, ale tj pisałam, nie zabezpieczamy się, ale też nie będę celować w te dni, chociaż może one same się ucelują bez mojej wiedzy bo trzon zawitał xD

Ostatnia edycja:
reklama
Szukając odpowiedzi znalazłam taką tabelkę na dole strony. Ja o inozytolu dowiedziałam się najpierw od koleżanki i ona brała ovarin, więc też zaczęłam, niestety nie ma nigdzie info jaki jest stosunek... Ale tabelka przydatna, pokazuje stosunku inozytolu w danym preparacie i co jeszcze oprócz niego zawiera
Dzięki!
Widzę, że Inofolic Combi też ma dobre proporcje. To akurat też mam na stanie...

Ja teraz kupiłam prenacaps, bo chyba @olka11135 polecała. I skład ma spoko. I fajnie, ze nie ma tam niczego dodatkowego, bo po prostu resztę supli biore jak brałam a to dodatkowo zamiast starego inozytolu 😊
Prenacaps właśnie wykończyłam.
W ogóle wykupiłam sobie megapakiet do Diagnostyki, przebadam się na wszystkie strony, zobaczę, jak tam moje poziomy w ogóle...

Ja teraz kupiłam prenacaps, bo chyba @olka11135 polecała. I skład ma spoko. I fajnie, ze nie ma tam niczego dodatkowego, bo po prostu resztę supli biore jak brałam a to dodatkowo zamiast starego inozytolu 😊

Tak jak piję, ale też trzeba podwójną dawkę czyli 6 płaskich miarek. Dość kwaśne to jest
Ja to wyczaiłam od @Bibi89 gdzie dietetyk o tym mówił Link do: Login • Instagram

ovi_800.jpg

reklama
Do góry