Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki18-20 euro za 15 saszetek
Patrz na składy bo jest plus i nowszy plus. Ten starszy chyba ma tylko inozytole i wit D a ten nowszy ma właśnie jeszcze witaminy B i melatonine. A jaka cena ?Dziękiwidzę, ze jest na ebay i zastanawiałam sie czy nie zdzierają, ale widzę, ze ten plus jest chyba tylko w paczkach po 15 saszetek a zwykły po 30.
Mam nadzieje, ze wybiera wózekCiekawe co u Zazu
Około 140zl z dostawą. Ale to nie na moja kieszeńPatrz na składy bo jest plus i nowszy plus. Ten starszy chyba ma tylko inozytole i wit D a ten nowszy ma właśnie jeszcze witaminy B i melatonine. A jaka cena ?
A zobacz jeszcze może amazon ? Ale cena masakraOkoło 140zl z dostawą. Ale to nie na moja kieszeń![]()
Nie ma. Może poproszę siostrę żeby mi przywiozła kilka opakowań, bo wybiera się do Andaluzji na wakacje a później sobie dokupię jak będziemy w torremolinos. Ale musze przemyśleć czy to się opłacaA zobacz jeszcze może amazon ? Ale cena masakra![]()
ja brałam w pierwszych miesiącach starań i nie mam żadnego zdania xDDziewczyny, a które z was biorą Femibion? Albo czy macie jakieś doświadczenia z tymi tabletkami?