Owulacja
Fanka BB :)
Taki Power RangerMegatrzon haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki Power RangerMegatrzon haha
Mega
Rozjeb....roztrzonowałaś system
Oooo to całkiem wporzadku ten twój internista serio. Mój by mu dał skierowanie do Endo albo do diabetyka i idź w cholerę stać do kolejkiJestem po wizycie u lekarza rodzinnego, IO oficjalnie potwierdzona. Przepisał mi metforminę w dawce 1 x 0,5g na początek i mam sobie zwiększać dawkę w miarę samopoczucia co 3-5 dni, aż dojdę do dawki 2g.
Dostałam za darmo glukometr z etui, zestawem igieł i pasków, bo chociaż glukozę miałam w normach to stwierdził, że skoro planuję ciążę to warto będzie posprawdzać co 2 tyg, a w ciąży co 4-5 dni. Trochę mnie ten glukometr przeraził, ale za darmo to uczciwa cena i nie ma co wybrzydzać.
Obstawiam 14 dc, 10.30Oooo to całkiem wporzadku ten twój internista serio. Mój by mu dał skierowanie do Endo albo do diabetyka i idź w cholerę stać do kolejki
Dziewczęta co wy jadacie że tak do rymu gadacie mięso przez was przypaliłam mega inwencja tworcza
Możecie spojrzeć na moje testy owu? Który dzień wg was to peak? Mi już się oczy karają od tych kresek i nie wiem od którego dnia se zacząć ładować proga
Typowalabym 14 dcOooo to całkiem wporzadku ten twój internista serio. Mój by mu dał skierowanie do Endo albo do diabetyka i idź w cholerę stać do kolejki
Dziewczęta co wy jadacie że tak do rymu gadacie mięso przez was przypaliłam mega inwencja tworcza
Możecie spojrzeć na moje testy owu? Który dzień wg was to peak? Mi już się oczy karają od tych kresek i nie wiem od którego dnia se zacząć ładować proga
Świetne to!
Spokojnie to dopiero inwokacja?!Spokojnie, to dopiero Inwokacja do Trzona