LadyCaro
Fanka BB :)
jest, zapisywałaś się?A to jest w końcu już ten prywatny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest, zapisywałaś się?A to jest w końcu już ten prywatny?
lewak już obstawiony, wybierz se inne ugrupowanie, które masz w brzuchuboli mnie brzuch jak na okres, ciekawe co za dzikie densy moje macica odwala
w tematy polityki nie wchodzę!lewak już obstawiony, wybierz se inne ugrupowanie, które masz w brzuchu![]()
Stary człowiek a może,w tematy polityki nie wchodzę!
w moim brzuchu jest niezapłodnione jajko. Zaraz je zmienię w zapłodnione za pomocą starca xD
O mój Boże to jest bezbłędne absolutnie!!!!Stary człowiek a może,
Raz dwa bierz go na łoże.
Twe jajko czeka
By się zmienić w człowieka
Nie mów żeś zmęczona
Tylko biegnij na trzona!!!
On zabija wzrokiem xDniech kot się śmieje razem z Tobą xD mój już zwątpił o sobie poszedł xD w ogóle nie jest pluszowy…
Of kors! Tak coś czułam że już jest, bo trochę tu przycichło, ale zdziwiłam się że żadnego linka nie dostałam...jest, zapisywałaś się?
On zabija wzrokiem xD
Of kors! Tak coś czułam że już jest, bo trochę tu przycichło, ale zdziwiłam się że żadnego linka nie dostałam...![]()
O mój Boże to jest bezbłędne absolutnie!!!!
Czysta poezjaStary człowiek a może,
Raz dwa bierz go na łoże.
Twe jajko czeka
By się zmienić w człowieka
Nie mów żeś zmęczona
Tylko biegnij na trzona!!!