Moonstone
Moderator
Trzonada. Dziewczyny - musimy to napisaćI będzie jak z Homerem... może to on, a może kolejni natchnieni dopowiadali kolejne fragmenty eposu...?
I tak powstanie "Trzonada".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzonada. Dziewczyny - musimy to napisaćI będzie jak z Homerem... może to on, a może kolejni natchnieni dopowiadali kolejne fragmenty eposu...?
I tak powstanie "Trzonada".
Będzie na prywatnym wątkuMożnaby się zabawić i każda dopisuje po wersieale nie wiem, czy to nie zaśmieci wątku
![]()
To może lepiej w tym cyklu zastosuj od pozytywnej bety dla pewności? Nie ma co pchać w siebie leków jeśli nie możecie działaćTakJuż wszystko mylę…
Ale stary właśnie lezy chory wiec chyba wszystko psu w D..
Ja tez ale ja to ogólnie jestem od choleryJa bym napisała co o tym myślę![]()
Nie No ja myśle, ze stary się opamięta… dziś 11 dc także musi się ogarnąćTo może lepiej w tym cyklu zastosuj od pozytywnej bety dla pewności? Nie ma co pchać w siebie leków jeśli nie możecie działać![]()
Trzymam kciukiNie No ja myśle, ze stary się opamięta… dziś 11 dc także musi się ogarnąć![]()
Nie dziękuje, żeby nie zapeszać ale jestem postana i zestresowana tym wszystkim, a najbardziej tym żeby w ogóle seksy byłyTrzymam kciuki![]()
Domyślam się, starania naturalne to jedno, ale takie przygotowywanie się cały miesiąc wywołuje mega presjęNie dziękuje, żeby nie zapeszać ale jestem postana i zestresowana tym wszystkim, a najbardziej tym żeby w ogóle seksy były
No dokładnie.. bo kurczę takie leczenie i na marne to bym dostała szału takiego, ze chyba bym go z okna wyrzuciła.. a chłop co musi jedynie zrobić ? Seks i tyle.Domyślam się, starania naturalne to jedno, ale takie przygotowywanie się cały miesiąc wywołuje mega presję![]()
Może trzeba zrobić tonik poezji z tych wpisów i potem damy naszym dzieciom na ich 18nastkiBo to co stworzyła @LaLaLaKoala było tak dobre, ze musiałam dopisać dwie kolejne strofy![]()