reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Tak! W dodatku pogadaliśmy o stresie itd. Sam zaczął mówić o ludziach pracujących w korpo że na kilka dziewczyn co są w takiej rozsypce że sam im dał l4 i wysłał do psychiatry. Ja mówię, że momentami też ledwo daję radę. On na to, super jakby się pani udało zajęć w ciąże ale wtedy przy tak stresującej pracy nie czekać na 3 mc… tylko od razu po zwolnienie, żeby móc się od tego odciąć i przygotować do macierzyństwa😁
Gdy przeczytałam Twoje pierwsze zdanie, pomyślałam sobie: nieeee... czy ten gość Ci mówił o ODPUSZCZANIU?! ;-)

Prawie 3 lata 🤦‍♀️ Na razie jesteśmy na stymulacji jeżeli po 3 cyklach się nie uda to IVF tylko ja wolałabym się najpierw przebadać pod każdym kątem zanim się na to zdecyduje 🤷‍♀️
A jakich badań jeszcze brakuje? Albo inaczej, co badaliście :D?

3 lata to szmat czasu, może pani doktor uważa, że już wszystko zbadane 🤷

Załączniki

• 5990EC77-8CA4-41C9-A1FB-CEF2BD318E61.jpeg
    5990EC77-8CA4-41C9-A1FB-CEF2BD318E61.jpeg
    225,1 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry