Anka_83
Fanka BB :)
Super plan! Czekam na fotkiNie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkach Pierwszy nocleg Holandia
Lecimy samochodem na objazdówkę po Europie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super plan! Czekam na fotkiNie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkach Pierwszy nocleg Holandia
a potem znajomi powiedzą:Zawsze mozesz założyć
Mój profil nie jest specjalnie elektryzujący. Głównie są tam moje koteły, piesely i wyprawki fotograficzne. Moje zdjecia są rzadko
Nieeee, on zaczął mówić o czasach w jakich żyjemy, że każdy biegnie… że korporacje które wyciskają z ludzi niekiedy wszystko i żyją w przemęczeniu i stresie. Nie mówił nic o odpuszczaniu tylko że super byłoby jakbym zaszła w ciąże i mogła odejść stamtądGdy przeczytałam Twoje pierwsze zdanie, pomyślałam sobie: nieeee... czy ten gość Ci mówił o ODPUSZCZANIU?! ;-)
Hhahahahaha wszystkich szukasz!? Detektyw stokrotkaJeszcze mi się Ciebie nie udało namierzyć, ale działam w tym temacie
Wow to ile dni?!Nie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkach Pierwszy nocleg Holandia
A jakich badań jeszcze brakuje? Albo inaczej, co badaliście ?
3 lata to szmat czasu, może pani doktor uważa, że już wszystko zbadane
Morfologia, Wit B12 i kwas foliowy, hormony FSH LH Estradiol prolaktyna dhea testosteron amh inhibinaB, cały pakiet tarczycowy, glukoza na czczo wiadomo monitoring cyklu no i mój 2 razy badanie nasienia także nie za wiele tego jestPrzez IVF i tak będziesz przebadana dokładnie.. A właśnie, jakich jeszcze badań Wam brakuje?