reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Gdy przeczytałam Twoje pierwsze zdanie, pomyślałam sobie: nieeee... czy ten gość Ci mówił o ODPUSZCZANIU?! ;-)
Nieeee, on zaczął mówić o czasach w jakich żyjemy, że każdy biegnie… że korporacje które wyciskają z ludzi niekiedy wszystko i żyją w przemęczeniu i stresie. Nie mówił nic o odpuszczaniu tylko że super byłoby jakbym zaszła w ciąże i mogła odejść stamtąd 😂😂😂

reklama
A jakich badań jeszcze brakuje? Albo inaczej, co badaliście :D?

3 lata to szmat czasu, może pani doktor uważa, że już wszystko zbadane 🤷
Przez IVF i tak będziesz przebadana dokładnie.. A właśnie, jakich jeszcze badań Wam brakuje?
Morfologia, Wit B12 i kwas foliowy, hormony FSH LH Estradiol prolaktyna dhea testosteron amh inhibinaB, cały pakiet tarczycowy, glukoza na czczo wiadomo monitoring cyklu no i mój 2 razy badanie nasienia także nie za wiele tego jest

Do góry