Moonstone
Moderator
Jakim cudem mi to umknęło? :O muszę potrzonic znaczy poszukać XDWysłałam ci buziaczka! Na wiadomości! Masz mnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakim cudem mi to umknęło? :O muszę potrzonic znaczy poszukać XDWysłałam ci buziaczka! Na wiadomości! Masz mnie!
No zdecydowanie!Jakim cudem mi to umknęło? :O muszę potrzonic znaczy poszukać XD
Ale super ja też kocham podróżować w tym roku już 2 razy byłam w Hiszpanii znajoma organizuje na urodziny trip po Włoszech z plecakami i może się skuszeNie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkach Pierwszy nocleg Holandia
Lecimy samochodem na objazdówkę po Europie
I w tym zakresie wszystko jest ok?Morfologia, Wit B12 i kwas foliowy, hormony FSH LH Estradiol prolaktyna dhea testosteron amh inhibinaB, cały pakiet tarczycowy, glukoza na czczo wiadomo monitoring cyklu no i mój 2 razy badanie nasienia także nie za wiele tego jest
od jutra do 22.06Wow to ile dni?!
Rób testy nadal i daj im szanse pik często wystepuje późnym wieczorem.Wiecie co w ogóle jest najlepsze? Pęcherzyk ma 20 mm dziś wiec już spory: jutro teoretycznie będzie owulacja a testy owulacyjne są tak blade, że szok
Uważa, że na ten moment to nic nie zmieni.. wyniki wyszły nam średnie. Złe wyniki nasienia, średnia morfologia, AMH 0,61 prolaktyna lekko podwyższona tarczyca i inhibina B okI w tym zakresie wszystko jest ok?
Drożności nie miałaś robionej? Bez tego po trzech latach to trochę słabo.
No ja bym przed IVF jeszcze zrobiła chociaż krzywe cukrową i insulinową, pakiet na trombofilie z testdna, drożność i histeroskopię a na koniec kariotypy.
Robię robię U mnie idealnie w tym mc po 2 mm. W poniedziałek miałam 12 wiec idealnie co 2 mm na dzień pierwszy raz w życiu jestem tak zmonitorowana. Jeszcze dał mi skierowanie na usg piersi sam z siebie. Ale faktycznie długo nie robiłam wiec się przydaRób testy nadal i daj im szanse pik często wystepuje późnym wieczorem.
Poza tym pęcherzyk czasem pęka trochę większy i nie zawsze rośnie równo 2 mm na dobę z tego co wiem