reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
A ja dzisiejszy dzień zaczynam od wizyty u fryzjera na farbie - generalnie nie robię takich numerow na zdalnej ale kiedy przede mną jeszcze tylko 3 dni pracy to jakoś mam to już gdzieś 😂
Poza tym będę dziś w biurze i przecież muszę być piękna 🤷‍♀️😂

W ogóle mam dziś spotkanie z dyrektorka innego działu bo chce żebym do nich przeszła. Sama nie wiem - chciałabym zupełnie coś innego ale z drugiej strony bez sensu być bez pracy, a przecież nie wiem kiedy znajdę coś ciekawego.

W ogóle mam dziś spotkanie z dyrektorka innego działu bo chce żebym do nich przeszła. Sama nie wiem - chciałabym zupełnie coś innego ale z drugiej strony bez sensu być bez pracy, a przecież nie wiem kiedy znajdę coś ciekawego.
Zobacz co Ci w ogóle zaproponuje, poza tym jak przyjmiesz ofertę to przecież nadal możesz szukać czegoś ciekawszego

Laski które biorą inozytol. Jakie dawki bierzecie?
Bo mi lekarz tylko powiedział, ze mam brać, zapomniałam zapytać ile 🤦🏼‍♀️ i tak sobie biore już drugi miesiąc wg tego, co jest na opakowaniu napisane..

Ja biorę to prenacaps ovi ale podwójną dawkę zgodnie z tym co kiedyś tu wrzucała @Bibi89
Link do: Login • Instagram - tam masz przypięte story "jaki inozytol"

A kiedy wracacie do starań? Ja musze jednak czekać do września ze staraniami...

reklama
Ehh a mój okres jest jakiś dziwny...
Niby dzisiaj drugi dzień dopiero, a po całej nocy podpaska czysta🙄 zwykle w drugim dniu mnie zalewa.
Boleć też mnie nie boli, tylko wczoraj z rana trochę.
Teraz co okres będę się bała i co mam robić sikańca?
Od poprzedniego cyklu mam myśli, że mi się odechciało starań. Do tej pory od okresu do owu żyłam bez stresu, dopiero później uważałam na wszystko co robię, a teraz ciągle ta niepewność.
Do tego jak sobie policzę ile kasy już na to poszło, ile bym za to miała... A z kasą u mnie krucho ostatnio

Do góry