Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dalej mnie to dołujeGeneralnie wtedy możesz ciągnąć L4 do porodu, które opłaci ZUS - no ale macierzyński już słabiutki bo 1000zł
ja siniaka nowego póki co nie mam ale takie w miejscu ukłucia czerwona plamka zostaje jakby zasiniona.A u mnie ten jeden lipny a tak to nic
Za 1000 zł to nawet mieszkania nie opłacę bo płacę niecałe 2 tyśGeneralnie wtedy możesz ciągnąć L4 do porodu, które opłaci ZUS - no ale macierzyński już słabiutki bo 1000zł
Ale potem jeszcze chociaż 500+ na dziecko wpada. Na jedzenie dla dziecka i pampersy starczyGeneralnie wtedy możesz ciągnąć L4 do porodu, które opłaci ZUS - no ale macierzyński już słabiutki bo 1000zł
tez mi chodzi po głowie OlekNo i tak będzie mój syn miał na imię! Stary tak wymarzył i niech mu będzie a jak córka to sama nie wiem, Natalia, Luiza albo Eliza
ja brałam inofem wg zalecen na opakowaniu. Później kupiłam z prenacaps ovi i jedna miarkę rozpuszczałam raz dziennie.Laski które biorą inozytol. Jakie dawki bierzecie?
Bo mi lekarz tylko powiedział, ze mam brać, zapomniałam zapytać ile i tak sobie biore już drugi miesiąc wg tego, co jest na opakowaniu napisane..
Cudownie! Ilość konkretnaJest!