lady_in_blue
Fanka BB :)
Ale są tacy emeryci, którzy potrzebują pomocy albo ustąpienia miejsca w autobusie ale się nie odezwą i jest im głupio jak ktoś to zrobi. Do dzisiaj pamiętam jak wracałam ze szkoły i weszła taka babineczka, zerwałam się, żeby jej pomóc usiąść na moim miejscu a ona mnie cały czas próbowała przekonać, że ja pewnie jestem bardziej zmęczona skoro po całym dniu ze szkoły wracam. A potem się uparła, że ona sobie usiądzie tylko pod warunkiem, że ja sobie przysiadę obok, bo chude jesteśmy to się razem zmieścimy .Jak tak piszecie o tych emerytach to tak się we mnie gotuje co to za kurde mentalność, przychodzić o 6,robić sztuczny tłok, udawać choroby i nie wiadomo co jeszcze... Ja dzisiaj się odbiłam od klamki w przychodni, bo laboratorium nieczynne i dopiero w przyszłym tygodniu kazali mi przyjść żeby zrobić badania... Już sobie wyobrażam, jaki tam będzie szał, jak tyle czasu to będzie nieczynne.... Napewno nie idę tam w poniedziałek ale szok co się dzieje w przychodniach, tak samo jak w autobusach czy gdziekolwiek indziej, co robią starsi ludzie
Tylko takich babinek nie słychać, bo one nie mają siły tak wrzeszczeć i laska wojować .