pluto_nova
Moderator
brzuszek ciąga, muli mnie i jak zgłodnieję to mnie tak ostro głód łapieA co dolega?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brzuszek ciąga, muli mnie i jak zgłodnieję to mnie tak ostro głód łapieA co dolega?
proga w czwartek się może doczekamyDawaj proga
Te a ta beta o której ma być ??proga w czwartek się może doczekamy
jak się ziemniaki ugotująTe a ta beta o której ma być ??
Jak jesteś po owulacji to już jej nie zablokuje. Jak masz niedomoge lutealną to pomoże.Girls, pytanie medyczne... jak zginie to pójdę na Staraczki Medyczne
Jestem jakieś 3-4 dpo. I tak sobie nagle pomyślałam: a gdybym sobie zapodała proga na noc w najbliższych dniach? Mam jakieś giga opakowanie po IUI i leży... Głupi pomysł?
A bierz jeśli masz pewność, że jesteś już po owulacji. Nie zaszkodzi .Girls, pytanie medyczne... jak zginie to pójdę na Staraczki Medyczne
Jestem jakieś 3-4 dpo. I tak sobie nagle pomyślałam: a gdybym sobie zapodała proga na noc w najbliższych dniach? Mam jakieś giga opakowanie po IUI i leży... Głupi pomysł?
Pytanie czy masz niedomogę i po co ten próg?Jak jesteś po owulacji to już jej nie zablokuje. Jak masz niedomoge lutealną to pomoże.
Potem może być strach odstawić jak wyjdzie pozytywny test
A to jest luteina czy dupek.?
To nie ja pytamPytanie czy masz niedomogę i po co ten próg?
Wiem kochana, że nie ty. Podbijam po prostu twój komentarzTo nie ja pytam