reklama
Wezu
Fanka BB :)
Dobra! Melduje, że byłam. Powiedziałam prosto z mostu, chce sprawdzić czy są pecherzyki i czy będzie owulacja i jeśli tak to jaki jest jej przewidywany termin. Trafiłam do młodej przemiłej pani: mówi oczywista sprawa siadamy i sprawdzamy dowiedziałam się że mam przodozgiecie pecherzyk jest, w lewym mam 12 mm wiec mówi że obstawia że owulka w weekend, mimo ze mam 12 dzień cyklu powiedziała żebym przyszła w piątek jeszcze raz ale nie widzę terminów… wiec chyba w czwartek pójdę
Anezka11
Extra! Kurczaki mnie też korci, ale nie mogę się tak wyrwać z pracy jestem sama na posterunku xd @Wezu będziesz moim monitoringiem mam nadzieję, że nie będę Ci ciążyćDobra! Melduje, że byłam. Powiedziałam prosto z mostu, chce sprawdzić czy są pecherzyki i czy będzie owulacja i jeśli tak to jaki jest jej przewidywany termin. Trafiłam do młodej przemiłej pani: mówi oczywista sprawa siadamy i sprawdzamy dowiedziałam się że mam przodozgiecie pecherzyk jest, w lewym mam 12 mm wiec mówi że obstawia że owulka w weekend, mimo ze mam 12 dzień cyklu powiedziała żebym przyszła w piątek jeszcze raz ale nie widzę terminów… wiec chyba w czwartek pójdę
Wezu
Hahahaha, mogę być. Ja tak na spontanie pojechałam. Dobrze, że mam darmowe w ogóle jakbym miała się opierać tylko na kalendarzyku to mogłabym się pocałować wiecie gdzie skoro owulka pare dni później jestExtra! Kurczaki mnie też korci, ale nie mogę się tak wyrwać z pracy jestem sama na posterunku xd @Wezu będziesz moim monitoringiem mam nadzieję, że nie będę Ci ciążyć
Wezu
Hahaha doczytałam do końca i bardzo uderzyło mnie słowo „ciążyć” ja chętnie ciąże przyjmęExtra! Kurczaki mnie też korci, ale nie mogę się tak wyrwać z pracy jestem sama na posterunku xd @Wezu będziesz moim monitoringiem mam nadzieję, że nie będę Ci ciążyć
Wezu
ale wiesz taki spontaniczny monitoring to dobra sprawa ja wpadam i mowie z bomby „aaaa ja chciałabym pecherzyki obejrzeć i ustalić czy owulacja będzie”Extra! Kurczaki mnie też korci, ale nie mogę się tak wyrwać z pracy jestem sama na posterunku xd @Wezu będziesz moim monitoringiem mam nadzieję, że nie będę Ci ciążyć
Wezu
Ja w ten weekend za bardzo uruchomiłam życie towarzyskie, do tego stopnia że spaliśmy ze starym do 17Cześć! Mniej mnie tu było przez weekend- uruchomiłam życie towarzyskie, a dziś musialam za to odpokutować nadrabianiem zaległości w sprzątaniu i pracy.
reklama
Wezu
Opowiadaj, jak wrażenia?!Elo! Melduję, że przeżyłam. Myślę, że będzie dobrze
szkoda, że wypłata do 10 a nie do ostatniego i teraz bede długo czekać