reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dobra! Melduje, że byłam. Powiedziałam prosto z mostu, chce sprawdzić czy są pecherzyki i czy będzie owulacja i jeśli tak to jaki jest jej przewidywany termin. Trafiłam do młodej przemiłej pani: mówi oczywista sprawa siadamy i sprawdzamy 😁 dowiedziałam się że mam przodozgiecie 😂 pecherzyk jest, w lewym mam 12 mm wiec mówi że obstawia że owulka w weekend, mimo ze mam 12 dzień cyklu 😂😂😂powiedziała żebym przyszła w piątek jeszcze raz ale nie widzę terminów… wiec chyba w czwartek pójdę 😂

Dobra! Melduje, że byłam. Powiedziałam prosto z mostu, chce sprawdzić czy są pecherzyki i czy będzie owulacja i jeśli tak to jaki jest jej przewidywany termin. Trafiłam do młodej przemiłej pani: mówi oczywista sprawa siadamy i sprawdzamy 😁 dowiedziałam się że mam przodozgiecie 😂 pecherzyk jest, w lewym mam 12 mm wiec mówi że obstawia że owulka w weekend, mimo ze mam 12 dzień cyklu 😂😂😂powiedziała żebym przyszła w piątek jeszcze raz ale nie widzę terminów… wiec chyba w czwartek pójdę 😂
Extra! Kurczaki mnie też korci, ale nie mogę się tak wyrwać z pracy :( jestem sama na posterunku xd @Wezu będziesz moim monitoringiem 🤷😘 mam nadzieję, że nie będę Ci ciążyć 🤪

Extra! Kurczaki mnie też korci, ale nie mogę się tak wyrwać z pracy :( jestem sama na posterunku xd @Wezu będziesz moim monitoringiem 🤷😘 mam nadzieję, że nie będę Ci ciążyć 🤪
Hahahaha, mogę być. Ja tak na spontanie pojechałam. Dobrze, że mam darmowe 😂😂😂😂 w ogóle jakbym miała się opierać tylko na kalendarzyku to mogłabym się pocałować wiecie gdzie 😂 skoro owulka pare dni później jest 😂😂

ale wiesz taki spontaniczny monitoring to dobra sprawa 😂 ja wpadam i mowie z bomby „aaaa ja chciałabym pecherzyki obejrzeć i ustalić czy owulacja będzie” 😂😂😂

reklama
Do góry