reklama
Nel331
Fanka BB :)
Nie nie, ja mam sprytny plan iść na NFZ. W końcu po coś to jest to może chociaż taz w życiu skorzystam. Bo jeśli by nam się udało zajść to będę chyba dojeżdżać do tego z innego miasta, chyba ze ten tutaj zdobędzie moje zaufanieMysle ze jakikolwiek powinien to sprawdzic, w koncu to podstawowe badanie i przeciez @Nel331 z 200-300 zl pewnie u niego zostawi za wizyte, to niech ona czemuś służy
pluto_nova
Moderator
mój ginekolog zawsze pyta czy coś podglądamy Zawsze mi mówi co i jakJa mówię wprost że chce wiedzieć z którego jajnika
Mmiiaa
Aaaa to ja tam nie wiem, nie probowalam nfzNie nie, ja mam sprytny plan iść na NFZ. W końcu po coś to jest to może chociaż taz w życiu skorzystam. Bo jeśli by nam się udało zajść to będę chyba dojeżdżać do tego z innego miasta, chyba ze ten tutaj zdobędzie moje zaufanie
Moonstone
Moderator
Mój mi sprawdził po czym stwierdził niewiadomo w oparciu o co, że owu będzie za tydzień. Także tez jestem trochę sceptyczna.Mysle ze jakikolwiek powinien to sprawdzic, w koncu to podstawowe badanie i przeciez @Nel331 z 200-300 zl pewnie u niego zostawi za wizyte, to niech ona czemuś służy
olka11135
Ja mówię wprost że chce wiedzieć z którego jajnika
Ale jak np. prawy przechwycił komórkę z lewego to lekarz też to zauważy?
Bibi89
Nie wiem, mi raczej chodziło o określenie czy mój prawy jajnik wogole coś wypuszcza bo zawsze trafiałam na lewy... ale po CP prawy jest bardziej aktywny z tego co zauważyłamAle jak np. prawy przechwycił komórkę z lewego to lekarz też to zauważy?
Wezu
Hahahahaha żebyś wiedziała, umówiłam się na dziś i w czwartek też mam wbita wizytę u innego lekarza. Może też pójdeDzus i w czwartek
reklama
Nel331
To ja bym szłaCałe szczęście mam pakiet medyczny wiec będzie za darmo