Hope99
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo dla koleżanki mężnej,Tak, ja też dziś pierwszy dzień pracy, w piątek byłam na szkoleniu ale to była sama teoria. ja pracuje na zmiany, mam drugą więc dam znać po 22.
Tak, na grafikę @LaLaLaKoala !Ja widzę stary wciąż, zmienialas ?
Myślę, że normalnie lekarz powinien to zrobić. Za dawnych czasów chodziłam sobie tak hobbystycznie na kontrolę co jakiś czas, zupełnie niezainteresowana tematem reprodukcji, ale zawsze podczas USG dostawałam pełen opis wszystkiego - pęcherzyki, endo, etc etc. Raz miałam chyba z 22 lata, interesowało mnie, czy wszystko OK, a lekarz policzył mi wszystkie pęcherzyki. Zdarzyło mi się 2 razy być tuż po owu i lekarz potwierdzał. O, ja nieświadoma... ;-)Ja właśnie nie wiem czy ogarnięty bo ogólnie nie ufam tym lekarzom ale pójdę do jakiegoś na NFZ żeby w razie czego nie wydać kasy w błoto
Może po prostu strzelił na podstawie daty ostatniej @? ;-)Mój mi sprawdził po czym stwierdził niewiadomo w oparciu o co, że owu będzie za tydzień. Także tez jestem trochę sceptyczna.
Cholera go wieMoże po prostu strzelił na podstawie daty ostatniej @? ;-)
Ty masz koteła, widać go.Ale fakt coś nie działa z avatarami. Ja tez zmieniłam a widzę go jak wejdę na profil
Ja znowu tylko widzę w powiadomieniach nowe awatary Wasze a w poście juz stareAle fakt coś nie działa z avatarami. Ja tez zmieniłam a widzę go jak wejdę na profil