reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Tak, ja też dziś pierwszy dzień pracy, w piątek byłam na szkoleniu ale to była sama teoria. 😅 ja pracuje na zmiany, mam drugą więc dam znać po 22. 🙂
Brawo dla koleżanki mężnej,
co się wyzwań nie boi ni walki orężem,
jakim jest język cięty, pełna głowa
pomysłów dobrych i gładka mowa!
Poradzi sobie bez trudności,
bo wzorem jest, drodzy, mądrości!

Ja właśnie nie wiem czy ogarnięty bo ogólnie nie ufam tym lekarzom 😂 ale pójdę do jakiegoś na NFZ żeby w razie czego nie wydać kasy w błoto
Myślę, że normalnie lekarz powinien to zrobić. Za dawnych czasów chodziłam sobie tak hobbystycznie na kontrolę co jakiś czas, zupełnie niezainteresowana tematem reprodukcji, ale zawsze podczas USG dostawałam pełen opis wszystkiego - pęcherzyki, endo, etc etc. Raz miałam chyba z 22 lata, interesowało mnie, czy wszystko OK, a lekarz policzył mi wszystkie pęcherzyki. Zdarzyło mi się 2 razy być tuż po owu i lekarz potwierdzał. O, ja nieświadoma... ;-)

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220704_134526_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220704_134526_com.android.chrome.jpg
    193,2 KB · Wyświetleń: 68
Do góry