reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Weszłam na ślubną grupę sprzedażową na fb, żeby wystawić kilka pierdół z dekoracji, które mi zostały po ślubie i pierwsze co widzę to ogłoszenie ze sprzedażą ślubnych tablic rejestracyjnych z napisem ,,On nie jest bogaty, ale się postara'' i druga ,,Ona nie jest w ciąży, ale planuje''. COOOOOO?!
Season 2 Wtf GIF by Parks and Recreation
O, to był hicior w 2019. Już wtedy miałam na to mdlosci. Albo on skradł jej serce, a ona jemu nazwisko. Kurde: nic nie kradłam. Sam się wyrwał do odpowiedzi XD

O, to był hicior w 2019. Już wtedy miałam na to mdlosci. Albo on skradł jej serce, a ona jemu nazwisko. Kurde: nic nie kradłam. Sam się wyrwał do odpowiedzi XD
Dobrze, ze my takich ******* nie mieliśmy 🙈 ostatnio nawet się zastanawialiśmy czy mieliśmy taka książkę dla gości żeby się wpisywali.. bo coś nam dzwoni ale nie do końca xD i nadal nie wiemy xD

Dobrze, ze my takich ******* nie mieliśmy 🙈 ostatnio nawet się zastanawialiśmy czy mieliśmy taka książkę dla gości żeby się wpisywali.. bo coś nam dzwoni ale nie do końca xD i nadal nie wiemy xD
My nie mieliśmy księgi, tylko ramkę, do której się wrzuca drewniane serduszka z napisanym tekstem. Pomyślałam sobie, że to bardziej zachęci do zostawienia jakiegoś śladu, nie wszyscy lubią pisać tyle, co my tutaj :-D

nie sprawdzalam jeszcze. Nikt mi nie zalecił zadnej suplementacji....:/ bede teraz znowu o to pytać czy mam.brac żelazo.
Ja właśnie tez. I czy mam brać coś jeszcze prócz tego, co miałam napisanego na karteczce (jod, witamina D, kwas foliowy… nie pamietam czy coś tam było jeszcze ale na pewno bez żelaza)

reklama
Do góry