reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Albo od poczęcia lubił się włóczyćEj to może dlatego ten mój p**ebany zarodek był w jajowodzie
Bibi89
Myslisz ze wpadł do macicy, zobaczył co tam jest, powiedział "twardo tu, spiedalam" i wrócił?Ej to może dlatego ten mój p**ebany zarodek był w jajowodzie
karowuu
Początkująca w BB
Myslisz ze wpadł do macicy, zobaczył co tam jest, powiedział "twardo tu, spiedalam" i wrócił?
"Ja się trochę cykam. Ja wracam"
olka11135
Myslisz ze wpadł do macicy, zobaczył co tam jest, powiedział "twardo tu, spiedalam" i wrócił?
Dokładnie tak xD
Bibi89
Hajfajf! Mój miał pewnie tak samoDokładnie tak xD
Ceonis
Zapomniałam dzisiaj napisać, że dzwoniłam się umówić na moni przy tej stymulacji, a tam termin dopiero na 9 lipca masakra, takiego cyklu jeszcze nie miałam. No ale tak to jest, jak się prowadzi życie na krawędzi...
Nie wiem czy coś urośnie, nie wiem czy pęknie, nic nie będę wiedzieć. Ale za to ile emocji przyniesie testowanie!
Nie wiem czy coś urośnie, nie wiem czy pęknie, nic nie będę wiedzieć. Ale za to ile emocji przyniesie testowanie!
Ceonis
Oesuu, to Ty za 15 min do wyra... Też mam na to ochotę, ale się kąpię a nie położę się spać z mokrymi włosami xD i też nie wysuszę, bo moje włosy latem to jakieś siano... Chyba obetne i staremu do stodoły podrzucęW końcu meta! Jeszcze takich zaległości nie miałam. Ja ostatnio nie śpię juz w dzień, a wieczorem tzn. 21 o tej porze roku kiedy nie jest jeszcze ciemno odpadam nie mam siły na nic. Mimo, że nie spie wtedy jeszcze to nawet w tel mi sie nie chce grzebać. Wczoraj tez padnięta byłam na mama. Byliśmy od rana na szybkich zakupach, potem obiad i pojechaliśmy nad wodę. Wróciliśmy o 21 i ledwo poszłam się wykąpać. Z sypialni wywaliłam kołdrę i wzięłam tylko poszewkę do spania. Cała noc się męczyłam, nie mogłam się ułożyć do spania. Ja uwielbiam spać na brzuchu. I teraz staram się pilnować by spać na boku. Jak miałam kołdrę To jakoś się tak owijałam że nie przewracałam się na brzuch a bez niej teraz tragedia jakas. Dzisiaj jakimis poduszkami chyba się obłożę.
Co do tych wszystkich skutków ubocznych dupka, luteiny, czy np bromocornu to jestem zszokowana trochę. Ja dłuższy czas przyjmowałam bromocorn, teraz dupka i luteine i nie zauważamy siebie nic co by mnie niepokoiło. Jedynie nie lubię luteiny dopoch ale to tylko ze względu na aplikacje i to ze ciągle mi coś wypada taka jakby rozmiękczona tabletka.
Co do mety. U mnie udało się w 3 cyklu. I wierzę że miała swój udział. Bo ja hormony mialam w normie, owu niby tez ale myślę że może miała wpływ na jakość. Tylko mam wrażenie że metę teraz bierze każdy.
Wezu
znam to, ja sie przywiązuję do ludzi, których lubię i smutno mi zawsze było ich zostawiać ale jak iść dalej to iść, ja wiem że przede mną niebawem też będzie nowy etap, jak się zwolnię I też płakać nie będę.Nie no ja tesknic nie bede ale ja jestem bardzo sentymentalna.
reklama