Ceonis
Fanka BB :)
Ty chyba jesteś na podobnym etapie do mnie. 10 dc?hahaha u mnie było tak samo, bialuśkie nowe majtki i masz, okres od razu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty chyba jesteś na podobnym etapie do mnie. 10 dc?hahaha u mnie było tak samo, bialuśkie nowe majtki i masz, okres od razu
kurcze, ja tez muszę sobie zbadać cukier koniecznieNo, dziewczyny.
Spojrzal na moja krzywa i "o, ale insulinoopprnosc to jest" od razu :O dostalam siofor, to meta chyba?
Mam tez skierowanie na histero, dodatkowo jak wznowimy starania mam przyjść na monotoring.
No, takie podejście to ja rozumiem.
nieee, ja zamknęłam krwawy bar dopiero co 5 dc dziś Więc będziesz sikać szybciejTy chyba jesteś na podobnym etapie do mnie. 10 dc?
Oo, to szybko cię okres opuszcza długie masz cykle?nieee, ja zamknęłam krwawy bar dopiero co 5 dc dziś Więc będziesz sikać szybciej
Wiesz co... życzę Ci jak najlepiej, oczywiście, ale cóż, czasem nawet fakt, że jest to błahostka lub po prostu... nic! - to niewiele zmienia. Ja bym nawet chciała wiedzieć, że mamy jakiś konkretny problem, poznać wyjaśnienie - a tak naprawdę przyczyny brak. Diagnoza pozwala przynajmniej działać konkretnie :-)Zdaje sobie z tego sprawę, że to nie takie łatwe postawić od razu diagnozę, ale może chociaż jakiś trop będę mieć, czy to coś groźnego i jest się czym przejmować, czy może jakaś błahostka- choć pewnie ta druga opcja jest wątpliwa
28-30 dni. Miesiąc temu zalewało mnie niesamowicie, do tego bardzo bolał mnie brzuch, teraz okres przyszedł ból znikomy, w sumie trochę tam poleciało ale szału nie było, więc trwał 3 dni w sumie, w niedzielę rano już na tamponie nic prawie nie byłoOo, to szybko cię okres opuszcza długie masz cykle?
Moj gin mówi, że jak masz IO to może być niestabilne endometrium i może pojawić sie plamienieIO powodem plamień? Pierwsze słyszę rozwiniesz temat ?
o dzisiaj nie tak szybko. Właśnie siedzę wykapana z mokrymi włosami. Też muszę wysuszyć. Niestety nie dalam rady się wcześniej wykąpać bo u mnie jest tak słabe cisnienie że nie byłabym w stanie tymi siuskami się spłukać. Ja chodząc do pracy mylam codziennie. Teraz robię to co drugi dzień i jak mam je myć to tak mi się nie chce. I w sumie nie musiałabym tego robić skoro siedzę w domu. Tłuste włosy po prostu maja na mnie zły wplyw. Nie lubię i tyle. Więc jeśli ktoś myje raz w tygodniu pełen podziw ja mam bardzo rzadkie włosy. Jak zaczęłam brać metę to podczas mycia ja byłam przerażona ile mi zostawało w wannie. Teraz od jakichs dwóch tygodni to się uspokoiło i nie wiem w sumie dlaczego. Cieszy mnie to oczywiście bo marzą mi się gęste włosy.Oesuu, to Ty za 15 min do wyra... Też mam na to ochotę, ale się kąpię a nie położę się spać z mokrymi włosami xD i też nie wysuszę, bo moje włosy latem to jakieś siano... Chyba obetne i staremu do stodoły podrzucę