reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A mój stary nie dość, że spalony to...
20220619_162443.jpg

Nasze pierwsze wspólne 2 kreski xD

reklama
Mam nadzieje że nie, ale w przypadkach takich telefonów zazwyczaj jednak tak.
Mój Stary też raz po tym, jak znaleźli mu guza dostał telefon po badaniach, że na cito ma się zgłosić. Polazł od razu praktycznie, ja cała osrana, ze rak... A to nic nie było. Po proostu zmiana do usunięcia. I tyle, usunęli mu śliniankę i było ok. Żadnych starsznych rzeczy. Więc spokojnie, mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje.

Właśnie dzwonili do mnie ze szpitala że mam jutro obowiązkowo przyjechać bo są wyniki mojej histo z łyżeczkowania.
I że umawiają mi konsultacje z dyrektorem szpitala na cito.
Nic więcej oczywiście nie wiem.

No, to długo nudno u mnie nie było…

Potrzebuje wsparcia i ojojania.

Oooj, jesteśmy z Tobą! Trzymaj się!

reklama
Hej ! Dziękuje, ze pytasz ! Staram się czytać na bierząco, ale po tych lekach jestem strasznie śpiąca i skołowana, ze ciężko mi się skupić😞 spróbuje jakoś nadrobić.
A poza złym samopoczuciem, ciągłym bolem głównym i albo sennością albo bezsennością jest ok.. czasem bolą mnie mięśnie.. mam nadzieje, ze jak od lipca zaczniemy działać to się uda!
A co u Ciebie ?
Czyli nic Ci się nie poprawiło 😥 a kiedy masz lekarza? Konsultowałaś to samopoczucie z lekarzem? To normalne?
Ja miałam trochę urlopu na przykrą okoliczność, bieżący cykl na straty ( chyba, że mąż ma plemniki - terminatory),a w lipcu drożność.

Do góry