reklama
Anezka11
Fanka BB :)
Ledwo widać ten napis Covid!
MyszkaMiki30
mam nadzieję, że z Grecji będą jeszcze inne dwie kreski
Hope99
Twój stary umie w testy.
LadyCaro
zara ja zrobie ciążowy może też 2 kreski będąLedwo widać ten napis Covid!
kasiaa91
Mam nadzieje że nie, ale w przypadkach takich telefonów zazwyczaj jednak tak.Czyli to oznacza coś złego?
LadyCaro
mogłabym się od niego uczyćTwój stary umie w testy.
Najgorsze jest to, że moi rodzice też źle się czują, więc pewnie też mają. Ale mieliśmy tylko 1 test.
Jedynie ja się czuję ok i nie mam temperatury
LadyCaro
Mój Stary też raz po tym, jak znaleźli mu guza dostał telefon po badaniach, że na cito ma się zgłosić. Polazł od razu praktycznie, ja cała osrana, ze rak... A to nic nie było. Po proostu zmiana do usunięcia. I tyle, usunęli mu śliniankę i było ok. Żadnych starsznych rzeczy. Więc spokojnie, mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje.Mam nadzieje że nie, ale w przypadkach takich telefonów zazwyczaj jednak tak.
stokrotka_
Właśnie dzwonili do mnie ze szpitala że mam jutro obowiązkowo przyjechać bo są wyniki mojej histo z łyżeczkowania.
I że umawiają mi konsultacje z dyrektorem szpitala na cito.
Nic więcej oczywiście nie wiem.
No, to długo nudno u mnie nie było…
Potrzebuje wsparcia i ojojania.
Oooj, jesteśmy z Tobą! Trzymaj się!
reklama
Lena1984
Czyli nic Ci się nie poprawiło a kiedy masz lekarza? Konsultowałaś to samopoczucie z lekarzem? To normalne?Hej ! Dziękuje, ze pytasz ! Staram się czytać na bierząco, ale po tych lekach jestem strasznie śpiąca i skołowana, ze ciężko mi się skupić spróbuje jakoś nadrobić.
A poza złym samopoczuciem, ciągłym bolem głównym i albo sennością albo bezsennością jest ok.. czasem bolą mnie mięśnie.. mam nadzieje, ze jak od lipca zaczniemy działać to się uda!
A co u Ciebie ?
Ja miałam trochę urlopu na przykrą okoliczność, bieżący cykl na straty ( chyba, że mąż ma plemniki - terminatory),a w lipcu drożność.