reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dasz radę - jutro będziesz wiedziała o co chodzi. Może to nic złego - chociaż rzeczywiście nie brzmi to dobrze :(
Trzymaj się! I daj jutro znać. Na która masz wizytę?
Na 17.
Betę dzisiaj zrobiłam - ujemna. Wiec nawet jeśli wyjdzie zaśniad lub kosmowczak czego się boje najbardziej, to znaczy że wyczyścili raczej wszystko.

reklama
Czyli nic Ci się nie poprawiło 😥 a kiedy masz lekarza? Konsultowałaś to samopoczucie z lekarzem? To normalne?
Ja miałam trochę urlopu na przykrą okoliczność, bieżący cykl na straty ( chyba, że mąż ma plemniki - terminatory),a w lipcu drożność.
Pisałam do niego i jestem na zwolnieniu, mam na siebie uważać. Myśle, ze przy tych lekach to normalne takie samopoczucie. Bardziej martwię się tymi zastrzykami od następnej owu.
No to super, będziecie już wiedzieć czy wszystko jest w porządku. Przynajmniej jedna rzecz będzie wyeliminowana 🙂 trzymam kciuki ☺️

Do góry