olka11135
Fanka BB :)
Nie, nie ale serio mocno go boli i juz w Grecji mial zatkane
A jakiś dyżur laryngologiczny?
Kiedy było coś takiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie ale serio mocno go boli i juz w Grecji mial zatkane
Tego nie patrzyliśmy, dzieki!A jakiś dyżur laryngologiczny?
Kiedy było coś takiego
lekarz nic nie zobaczy przy tak niskiej becie… Sprawdź czy progesteron rośnie, czy spada, a jeśli jesteś mocno zmartwiona to idź na IP, bo tak jak @hachette mówi, nie zabiją, a może pomogąDziewczyny a umawialybyscie sie na moim miejscu do lekarza na teraz? Tu chyba nie ma czego ratować progesteronem nie? Czy lecieć gdzieś szybko na usg?
matko nie progesteron, a betalekarz nic nie zobaczy przy tak niskiej becie… Sprawdź czy progesteron rośnie, czy spada, a jeśli jesteś mocno zmartwiona to idź na IP, bo tak jak @hachette mówi, nie zabiją, a może pomogą
Zgadzam się 100%, tez tak słyszałam. Znam kilka przypadków gdzie papierosy i alko rzucone były dopiero po pozytywnych testach i dzieciaczki zdrowiutkie Ale wiadomo jak ktoś woli to nie picie alkoholu na dobre wyjdzie twej wątrobieMi lekarz mówił, że dopóki nie spóźnia mi się miesiączka to żeby żyć normalnie. Napić się piwa, iść na saunę, nie patrzeć na to pod kątem, że może jestem w ciąży. Ponoć natura to tak obmyśliła, że na tak wczesnym etapie ,,zwyczajne'' czynności nie zabiją ciąży, jeśli to zdrowa ciąża. A jeśli nie miałaby szans na przetrwanie to i tak się nie utrzyma.
ja o 16 zamknęłam klapę od laptopa i mówię, pierdolę nie robię ;D Polecam. Połowa nie zrobiona ale mam to w dupie, co nie zrobisz dziś zrobisz jutroJA TO DZISIAJ OCIPIEJE W ROBOCIE! nienawidze dzisiaj ludzi
a jutro wolneja o 16 zamknęłam klapę od laptopa i mówię, pierdolę nie robię ;D Polecam. Połowa nie zrobiona ale mam to w dupie, co nie zrobisz dziś zrobisz jutro
No nie wiem czy u mnie nie zabija xD jak byłam w pierwszej ciąży to lekarz na IP chciał mnie ciąć jak ja cesarkę bo pomylił ciałko żółte z pęcherzem ciążowym w jajowodzie. I myślał, że CP.lekarz nic nie zobaczy przy tak niskiej becie… Sprawdź czy progesteron rośnie, czy spada, a jeśli jesteś mocno zmartwiona to idź na IP, bo tak jak @hachette mówi, nie zabiją, a może pomogą
czyli mogę dziś walnąć sobie browarka Dobrze, że piszecie, bo się zaczęłam sama zastanawiać...Ja do pozytywnego testu żyje normalnie. Jak chce mi sie pić, to sie napije, cwicze instensywnie. Niczego sobie nie odmawiam. A ze testuje dość wczesnie to i wcześnie wylapie
no i baaaaaaarodzo dobrze hahaha zrobi się w piąteka jutro wolne