Wezu
Fanka BB :)
Nie wytrzymałabym tego wszystkiego na trzeźwo
oeeeesuu czytasz mi dziś w myślach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wytrzymałabym tego wszystkiego na trzeźwo
A jakiś dyżur laryngologiczny?
Kiedy było coś takiego
jedzcie na jakiś ostry dyżur, ja tak kiedyś chodziłam z bólem kilka dni aż w końcu spuchła mi twarz ,ból nie do zniesienia, gorączka itd. Musiałam dostawać zatsrzyki i do dziś w uchu mam przebarwienia w środku po silnym zapaleniu. Trzeba uważaćNie, nie ale serio mocno go boli i juz w Grecji mial zatkane
Ja musiałam przez kilka miesiecy do tego dojrzeć, zyje mi sie teraz mimo wszystko dużo lepiejJa do pozytywnego testu żyje normalnie. Jak chce mi sie pić, to sie napije, cwicze instensywnie. Niczego sobie nie odmawiam. A ze testuje dość wczesnie to i wcześnie wylapie
Ja akurat tak robie z tym skakaniem jak mi sie przez wode zatka i pomagaJeśli ma zatkane lewe, to staje na prawej nodze i na niej podkakuje. Do tego musi zatkać nos i próbować wypchnąć to powietrze uchem.
Na końcu 3 obroty, splunięcie przez lewe kolano i 10 pajacyków. Powinno pomóc, nie ma za co
Może od wody + klima. Doraźnie możecie z ta solą spróbować, u nas działa To po prostu taki ciepły kompres, nie wiem czy ten jod tez nie robi jakiejś roboty.Nie, nie ale serio mocno go boli i juz w Grecji mial zatkane
nie wiem czy przy takiej wartości jaką masz sztuczny progesteron by cokolwiek uratował,No nie wiem czy u mnie nie zabija xD jak byłam w pierwszej ciąży to lekarz na IP chciał mnie ciąć jak ja cesarkę bo pomylił ciałko żółte z pęcherzem ciążowym w jajowodzie. I myślał, że CP.
Uciekłam doslownie przed cewnikiem do innego szpitala a tam diagnoza że nie dość że ciąża wewnątrz maciczna to jeszcze bliźniacza
To że nic nie zobaczy na usg to wiem ale chyba też nie ma co sztucznie pchać we mnie progesteron nie?
Betę sprawdzę jeszcze w pt, bo jutro zamknięte labo
Dzisiaj to ja akurat kwitne do 22 w robocie wiec na sucho, ale jutro proszę gości na wesele wiec dam w palnikoeeeesuu czytasz mi dziś w myślach
o kurczaki, a ja miałam po owulce grilla rodzinnego i aperolki sobie sączyłam.Na początku kategorycznie nie. Ostatnio jednak piłam po owu. Ale też wiedziałam jak wyglądały seksy i ten cykl nie był w pełni wykorzystany, to się dlatego skusiłam. Choć wiem, że to złe myślenie
Jako że jestem weteranką w poronieniach to się wypowiem.No ale chodzi mi że dzisiaj na szybko jechać na IP czy coś? To chyba bez sensu nie? Bo raczej już się tej ciąży nie uratuje...
Nie wiem dlaczego prog taki niski bo jak kiedys badałam 7 dni po owu to miałam ładny.