reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
@Agnes4312 przykro mi .... monitoruj tą betę jeszcze na wszelki wypadek. Jest dość wysoka na tak niski progesteron. Upewnij się że spada....

Ja dzis dowiedziałam się o ciąży dziewczyny z mojego teamu ... taka co jej nikt nie lubi i ogólnie ciężki temat ... nie spodziewałam się że tak bardzo mnie to ruszy ... 😭😭 myślałam że już się z tym uporałam ale chyba jednak nie ....😔😔😔

U mnie wlasnie trochę tak jest. W sensie byłoby nas stać, ale to jest masa kasy a nie ma gwarancji powodzenia. I nie wyobrażam sobie wyrzucić kilkanaście tysięcy- bądź co bądź- na marne.
No też właśnie, a jak za to nie płacisz to nic nie tracisz, najwyżej się nie uda, ale nie marnujesz na to kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy

No też właśnie, a jak za to nie płacisz to nic nie tracisz, najwyżej się nie uda, ale nie marnujesz na to kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy
I zdrowie psychiczne, bo to jednak obciążenie. No i leki tez nie pozostaja obojetne dla organizmu. Jakbym miala gwarancje dziecioka, to bym napewno rozważała. Póki co nie mam tego nawet z tyłu glowy.

Dziewczyny, byłyście niezastapione w leczeniu oparzeń, to może macie zlote rady: starego strasznie boli ucho po locie. Do tego ma zatkane. Laryn dopiero w niedziele. Co pomoże?

Dziewczyny a umawialybyscie sie na moim miejscu do lekarza na teraz? Tu chyba nie ma czego ratować progesteronem nie? Czy lecieć gdzieś szybko na usg?

@Agnes4312 przykro mi .... monitoruj tą betę jeszcze na wszelki wypadek. Jest dość wysoka na tak niski progesteron. Upewnij się że spada....

Ja dzis dowiedziałam się o ciąży dziewczyny z mojego teamu ... taka co jej nikt nie lubi i ogólnie ciężki temat ... nie spodziewałam się że tak bardzo mnie to ruszy ... 😭😭 myślałam że już się z tym uporałam ale chyba jednak nie ....😔😔😔
Strasznie mi przykro, wiem, że inaczej się reaguje na ciążę kogoś bliskiego a inaczej na osoby, za którą się nie przepada...
Ale to minie, nie przejmuj się 😉

No ale chodzi mi że dzisiaj na szybko jechać na IP czy coś? To chyba bez sensu nie? Bo raczej już się tej ciąży nie uratuje...
Nie wiem dlaczego prog taki niski bo jak kiedys badałam 7 dni po owu to miałam ładny.

reklama
Dziewczyny, byłyście niezastapione w leczeniu oparzeń, to może macie zlote rady: starego strasznie boli ucho po locie. Do tego ma zatkane. Laryn dopiero w niedziele. Co pomoże?
Jeśli ma zatkane lewe, to staje na prawej nodze i na niej podkakuje. Do tego musi zatkać nos i próbować wypchnąć to powietrze uchem.
Na końcu 3 obroty, splunięcie przez lewe kolano i 10 pajacyków. Powinno pomóc, nie ma za co 😃

Do góry