reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny a umawialybyscie sie na moim miejscu do lekarza na teraz? Tu chyba nie ma czego ratować progesteronem nie? Czy lecieć gdzieś szybko na usg?
Monitoruj najpierw betę bo przy takim poziomie to i tak nic nie widać. Masz jakieś bóle ??

Strasznie mi przykro, wiem, że inaczej się reaguje na ciążę kogoś bliskiego a inaczej na osoby, za którą się nie przepada...
Ale to minie, nie przejmuj się 😉
Nie spodziewałam się u siebie takiej reakcji. Jest mi to osoba obojętna a jednak jej ciąża już nie... może dlatego że byłybyśmy na podobnym etapie ..

reklama
Ja bym pojechała.
Progesteron jest skokowy. Medycyna potrafi zaskoczyć. Lepiej sprawdzić co się dzieje niż nie. Tak myślę.
Ale aż tak bardzo by skakał? 🤔 Na razie nic mi nie jest. Lekko boli brzuch jak na okres i ten śluz z krwią. Ale to nawet nie krwawienie. Żadnej podpaski nic nie zakładam na razie

Dziewczyny, byłyście niezastapione w leczeniu oparzeń, to może macie zlote rady: starego strasznie boli ucho po locie. Do tego ma zatkane. Laryn dopiero w niedziele. Co pomoże?
Rozgrzej porządnie sól jodowaną na patelni tylko porządnie, przesyp w ścierkę i niech trzyma przy uchu. Tylko ostrożnie bo taka sól jest bardzo goraca, wiec żebyście się nie poparzyli.
Dziewczyny a umawialybyscie sie na moim miejscu do lekarza na teraz? Tu chyba nie ma czego ratować progesteronem nie? Czy lecieć gdzieś szybko na usg?
Ja bym jechała na IP. Nie zabiją Cię tam a może pomogą?

Rozgrzej porządnie sól jodowaną na patelni tylko porządnie, przesyp w ścierkę i niech trzyma przy uchu. Tylko ostrożnie bo taka sól jest bardzo goraca, wiec żebyście się nie poparzyli.

Ja bym jechała na IP. Nie zabiją Cię tam a może pomogą?
Chyba starczy im tych poparzeń 😂😂😂 a tak serio, nie slyszalam o tym, a często mi się ucho zatyka. Wystarczy, że przejadę po górzystym czy nawet pagórkowatym terenie

U mnie w domu tak się robi od zawsze na zapalenie ucha. Jak jest tylko zatkane to nie wiem co poradzić, mój sposób działa na ból.

reklama
Do góry